Οικογενειακή τραγωδία: Πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον πυροβόλησε!
Society

Οικογενειακή τραγωδία: Πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον πυροβόλησε!

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/07) στην Κρήτη, όταν ένας 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί από το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης υπο τον συντονισμό του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Κωνσταντίνου Λαγουδάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Γιώργου Λυμπινάκη, λίγο μετά τις 2:30 το ξημέρωμα, έκαναν έφοδο στο σπίτι στο οποίο είχε κλειστεί ο 85χρονος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον 55χρονο γιο του νομίζοντας πως πρόκειται για κλέφτη.

Ο 85χρονος σε κακή ψυχολογική κατάσταση παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καντάνου και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει φρουρούμενος, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η σορός του γιού του προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ανείπωτη τραγωδία που έπληξε μια οικογένεια στην Παλαιόχωρα, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας 55χρονος πατέρας δύο παιδιών, πήγε με την σύζυγό του να δουν τον πατέρα του, ο οποίος διαμένει μόνος του στο μικρό χωριό Άγιοι Θεόδωροι που είναι κοντά στην Παλαιόχωρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved