Καιρός – Καλλιάνος: Έρχεται τσουχτερό κρύο – Πού θα χιονίσει
Society

Καιρός – Καλλιάνος: Έρχεται τσουχτερό κρύο – Πού θα χιονίσει

Η κακοκαιρία που σάρωσε τη χώρα και άφησε πίσω της τουλάχιστον 20 νεκρούς και πόλεις καταστραμμένες από τις πλημμύρες, υποχωρεί.

Από την Κυριακή το βράδυ φτάνει στη χώρα μας ένα νέο σύστημα από τα βόρεια, το οποίο θα ρίξει κατακόρυφα τη θερμοκρασία, θα φέρει βροχές, ακόμα και χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Γιάννη Καλλιάνο, από το βράδυ της Κυριακής ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση και τη Δευτέρα το πρωί θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τα έντονα φαινόμενα.

Ο... λευκός επισκέπτης θα κάνει την εμφάνιση του στη βόρεια Ελλάδα, από το πρωί της Δευτέρας, με χιονοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στη Μακεδονία από το ύψος των 700 μέτρων.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΠΡΕΣ ΚΡΥΟ

Δυστυχώς αλλά μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα συνεχόμενων καταιγίδων, ο απολογισμός είναι οι 19 νεκροί, οι αγνοούμενοι, οι πλημμύρες αλλά και οι πολλές καταστροφές σε καλλιέργειες και περιουσίες. Δυστυχώς αλλά ήταν δυνατό το "χτύπημα" των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών που μας προσέγγισαν από τα δυτικά.

Πλέον η καιρική κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί αλλά για ακόμη λίγο θα μας απασχολήσουν οι βροχές που όμως δεν θα έχουν την ένταση των προηγούμενων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved