Η φιλανθρωπική δράση του παπά Θωμά φτάνει μέχρι τα μπουζούκια
Society

Η φιλανθρωπική δράση του παπά Θωμά φτάνει μέχρι τα μπουζούκια

Ο παπά Θωμάς Τσόης είναι γνωστός σε επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων και σε τραγουδιστές.

Ο παπά Θωμάς όπως τον αποκαλούν όλοι, άφησε την πυγμαχία για να γίνει ιερέας συνεχίζοντας και από αυτό το μετερίζι την φιλανθρωπική του δράση.

Ο 62χρονος ιερέας, έγινε πρόσωπο της ημέρας έγινε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2, όπου η κάμερα τον ακολούθησε σε κάθε βήμα του και κατέγραψε τις κινήσεις του!

Όση ώρα κράτησε το αφιέρωμα, η δημοσιογράφος του καναλιού Αλεξία Κεφαλά δεν σταμάτησε να επισημαίνει ότι ο παπα-Θωμάς, όπως τον αποκαλούν οι ενορίτες του Αγίου Ανδρέα στα Άνω Πατήσια όπου λειτουργεί, δεν είναι σαν τους άλλους ιερείς. Κάθε πρωί διοργανώνει συσσίτια για άπορες οικογένειες αλλά και δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας για τις γυναίκες. Με την ίδια θέρμη ο ακούραστος ρασοφόρος επισκέπτεται τα βράδια τα μπουζούκια και κάνει έρανο! Την... τιμητική του είχε ο 62χρονος ιερέας και στην εκπομπή «Télématin» του ίδιου δικτύου, η οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κοινωνικό έργο του.

«Στην αρχή τούς κάνει εντύπωση ένας ρασοφόρος στα μπουζούκια, αλλά οι περισσότεροι έρχονται αμέσως κοντά μου να μου μιλήσουν. Χαίρονται όταν με βλέπουν!» είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια στην «Espresso» ο πατήρ Θωμάς Τσόης, ο οποίος προτού φορέσει τα ράσα ήταν αθλητής του kick boxing, με αρκετές διακρίσεις στο άθλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved