Συλλαλητήριο Αθήνα: «Έλληνες, κατεβείτε άφοβα στο Σύνταγμα» (vid)
Society

Συλλαλητήριο Αθήνα: «Έλληνες, κατεβείτε άφοβα στο Σύνταγμα» (vid)

Απομένουν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μέχρι το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 14:00 την Κυριακή (04/02/2018) για την ελληνικότητα της Μακεδονίας – Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ: Πάνω από 2.000 λεωφορεία θα φτάσουν στην Αθήνα - Σήμερα το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές - Τι απαντούν στις απειλές - Συσκέψεις στην ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας

To Newsbomb.gr, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την Κυριακή (04/02) όλες τις εξελίξεις από το συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, με συνεχή ροή ειδήσεων και LIVE συνδέσεις από το κέντρο της Αθήνας

Παρά τις αναρτήσεις μελών του «Ρουβίκωνα», στις οποίες προειδοποιούσαν ότι «στις 4 Φεβρουαρίου θα χυθεί αίμα», εξαιτίας του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, οι διοργανωτές του ξεκαθαρίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται.

Είχαν προηγηθεί οι χθεσινές αναρτήσεις που έκανε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Μετά από αυτή την ανάρτηση και την έκταση που πήρε, αφού προβλήθηκε σε πολλά δελτία ειδήσεων, το μέλος του «Ρουβίκωνα», επανήλθε με νέα ανάρτηση και αναφέρθηκε στον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved