Η «μάχη» συνεχίζεται στο «Love and Hate»
Inside Stories

Η «μάχη» συνεχίζεται στο «Love and Hate»

Το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz συνεχίζεται! Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που τo gossip-tv.gr εγκαινίασε το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz το «Love and Hate»! Ποιους αγαπάτε όμως περισσότερο και ποιους δεν συμπαθείτε τις δέκα πρώτες μέρες του Απρίλη; Τι έδειξε το poll του gossip-tv.gr;

Χιλιάδες αναγνώστες μας ψήφισαν και επέλεξαν τις πρώτες μέρες του Απριλίου τους

Most Loved and Hated!

Most Loved είναι οι ακόλουθοι:

Φαίη Σκορδά, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Νάντια Μπουλέ, Ζέτα Μακρυπούλια, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κώστα Βουτσά και μάχη στήθος με στήθος είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Κάτια Δανδουλάκη!

Most Hated είναι εξής:

Γιώργος Λιάγκας, Δέποινα Βανδή, Τζούλια Αλεξανδράτου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιάννα Αγγελοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Πέτρος Φιλλιπίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Εσείς όμως με τη δική σας ψήφο μπορείτε να αλλάζετε καθημερινά το αποτέλεσμα! Μπορείτε λοιπόν να δίνετε τη δική σας ψήφο αγάπης ή μίσους(Love and Hate) σε ανθρώπους που ανήκουν στο χώρο της showbiz, στον αθλητικό, στον επιχειρηματικό ή πολιτικό τομέα πατώντας ένα απλό κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σας!

Για να δούμε ποιοι τελικά θα ξεχωρίσουν αυτόν τον μήνα! Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved