FILA MECHANIC ENERGIZED… and It’s time to Energize your feet!
Inside Stories

FILA MECHANIC ENERGIZED… and It’s time to Energize your feet!

Η FILA, το διάσημο ιταλικό sportsbrand που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, μοιράζεται με όλους εμάς, την αγάπη για στυλ και κορυφαία ποιότητα!


Με αφετηρία την νέα επαναστατική τεχνολογία FILA Energized Rubber® μας καλεί να γυμναστούμε, να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, και να ζήσουμε την Απόλυτη Εμπειρία FILA ENERGIZED!


Είσαι από εκείνες τις δημιουργικές, fun και fearless γυναίκες? Το νέο εμβληματικό παπούτσι για τρέξιμο FILA MECHANIC ENERGIZED με τον απόλυτο συνδυασμό κορυφαίας τεχνολογίας και design έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσένα, αφού και με την αποκλειστική τεχνολογία FILA Energized Rubber® για Ασύγκριτη Απορρόφηση Κραδασμών, και επένδυση από COOLMAX® θα σου χαρίσει Απαράμιλλη Άνεση, 24/7.


Και επειδή η FILA είναι ακριβώς εκεί "where sports meets fashion" ανεβάζει τον πήχη του στυλ με sleek γραμμές, τολμηρές χρωματικές πινελιές και υπόσχεται εκτός από άνεση & επιδόσεις, μοναδικό cross-over στυλ.


Με το FILA Mechanic Energized είτε τρέχεις αρκετά χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα, είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τώρα το τρέξιμο, μαθήματα yoga ή pilates, πλέον θα μπορείς να απολαύσεις την άσκησή σου αφού με τα vibes που σου δίνει θα το αισθανθείς κι εσύ... it keeps you moving!
Ιδανικό για το γυμναστήριο, αλλά και τη βόλτα στην πόλη δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό running shoe αλλά και ένα statement "αξεσουάρ" που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!


PLUS: Μην ξεχνάτε, Η FILA φροντίζει και τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας! Στη FILA θα βρείτε ολοκληρωμένη συλλογή παιδικών παπουτσιών, που χαρίζει άνεση και στυλ και θα προσφέρει σε εσάς τη σιγουριά για την ασφάλεια τους. Αλλά και για τις αγαπημένες μας petit fashionistas που θέλουν να δείχνουν υπέροχες όπως και η μαμά τους!

Κομψότητα και άμεση πάνε μαζί? Εμείς και η FILA λέμε ναι!!!!! Οι «έγγραφες» ξεκίνησαν...

Find Out More http://www.fila.gr/energized/

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: ΒΕΤΟ ΑΒΕΕ | T. 210 48 39 480
www.fila.gr, www.filagreece.gr, Facebook.com/fila.greece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved