Αγγελική Νικολούλη: «Το θέατρο της «διαβολικής χήρας» κράτησε επτά μήνες» (Nassos Blog)
Inside Stories

Αγγελική Νικολούλη: «Το θέατρο της «διαβολικής χήρας» κράτησε επτά μήνες» (Nassos Blog)

Η Αγγελική τα λέει και τυα γράφει όλα μέσα απο την ιστοσελίδα της. Ειδικά για το θέμα της Αήμητρας Λάμπρου η δημοσιογράφος δε μασάει τα λόγια της.

Περιγράφει τα στοιχεία του ρεπορτάζ ενώ παράλληλα ξεκινάει με αυτό:

«Το θέατρο της «διαβολικής χήρας» που έπαιξε ακόμη και στο «Τούνελ», κράτησε επτά ολόκληρους μήνες. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουλίου, η ίδια φέρεται να ομολόγησε μετά από περίπου 15 ώρες ανάκρισης, τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου 42 χρόνων, καπετάνιου σε κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Στη συνέχεια άρχισε πάλι το γνωστό της θέατρο εμπαίζοντας τους αστυνομικούς. Πήρε πίσω τα όσα ομολόγησε λέγοντας τους ότι δεν καταλάβαινε τι έλεγε, γιατί ήταν κουρασμένη... Κρατείται και αναμένεται η απόφαση του Εισαγγελέα για τη δίωξή της.

Νωρίτερα, ψυχρή, σκληρή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2014.

Η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το σύζυγο της, αλλά όλα έγιναν πάνω σε συμπλοκή στο σπίτι του οικογενειακού τους φίλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved