Κρατούμενος «έφαγε» από τον Φουστάνο 15.000 Ευρώ
Inside Stories

Κρατούμενος «έφαγε» από τον Φουστάνο 15.000 Ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Φουστάνος από έναν… πολύ έμπειρο στις απάτες άνδρα, ο οποίος κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 15.000 Ευρώ με ένα τηλεφώνημα!

Την ώρα που ο πλαστικός χειρουργός βρίσκονταν στη δουλειά του και έκανε μια επέμβαση, χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν (τάχα) ένας Κύπριος φίλος του, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας και είχε ανάγκη από χρήματα. Ο υποτιθέμενος φίλος του, ζήτησε από τον Ανδρέα Φουστάνο το ποσό των 15.000 ευρώ, καθώς, όπως ισχυρίστηκε στο τηλέφωνο, είχε έρθει στην Αθήνα, τον λήστεψαν και χρειαζόταν το χρηματικό ποσό, το οποίο θα κατέθετε αμέσως στο λογαριασμό του γιατρού όταν γυρνούσε στην πατρίδα του. Ο πλαστικός χειρούργος λόγω της κούρασής του από το πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο το οποίο είχε, δεν υποπτεύθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και αμέσως κατέθεσε στο λογαριασμό του τα χρήματα που ζήτησε. Μάλιστα ο απατεώνας βρισκόταν ήδη στην τράπεζα, ATM της οποίος ήξερε ότι βρίσκεται στον χώρο όπου βρισκόταν ο Ανδρέας Φουστάνος. Οι μέρες περνούσαν όμως και τα χρήματα δεν είχαν επιστρφεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρέα Φουστάνου. Έτσι εκείνος τηλεφώνησε στον Κύπριο φίλο του και τον ρώτησε για τα χρήματα. Ο φίλος του φυσικά έμεινε άναυδος όταν άκουσε το συμβάν, αφού ο άνθρωπος δεν είχε ιδέα. Η επόμενη κίνηση του πλαστικού ήταν να καταγγείλει το γεγονός στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να κάνει μήνυση κατά αγνώστου.
Μόλις όμως κατήγγειλε ο ίδιος το ατυχές γεγονός, άλλα 7 άτομα κατήγγειλαν παρόμοια περιστατικά. Η αστυνομία συνέλαβε τον απατεώνα μιας και ήταν γνωστός στην πιάτσα για τέτοιου είδους κατά συρροήν απάτες, καθώς έκανε χρόνια την ίδια «δουλειά» με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί πολλές φορές πίσω από τα σίδερα. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός έχει και το «φυσικό χάρισμα» να μιμείται τις φωνές άλλων ανθρώπων, κι έτσι εκμεταλλευόταν συνεχώς αυτήν την ικανότητά του όταν δεν βρισκόταν στη φυλακή.
Ο γνωστός πλαστικός όμως, φαίνεται ότι κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα cent πίσω, αφού το έγκλημα ήταν «οργανωμένο», και έτσι απέσυρε την μήνυση ώστε να μην πάρει διαστάσεις το θέμα. “Μου είχε συμβεί πριν λίγο καιρό αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να ξεχάσω” δήλωσε στο gossip-tv ο Ανδρέας Φουστάνος ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του το ατυχές συμβάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved