BREEZE Watches: Red Hot Vibes!
Inside Stories

BREEZE Watches: Red Hot Vibes!

Λάμψη, ροζ, κόκκινο και χρυσός. Τι άλλο θέλει μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Η ολοκαίνουργια συλλογή ρολογιών BREEZE, το απόλυτο megatrend και αυτής της σεζόν, τα έχει όλα!

Κάθε it-girl, που γνωρίζει από στυλ, αξίζει ένα BREEZE ρολόι που να το φορά όλη μέρα, με κάθε outfit και να μαγνητίζει τα βλέμματα ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρεθεί!!

Εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς τέσσερα εκπληκτικά ρολόγια, ανάμεσα από τα αμέτρητα one-of-a-kind σχέδια της συλλογής, σε «καυτές» αποχρώσεις του κόκκινου, που θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε στο.. λεπτό!!

Το Safari Chic με τον αισθησιακό ροζ χρυσό και το φλογερό κόκκινο καντράν για σένα που αγαπάς το γκλάμουρ, το Spectrum Vibe με το μοναδικό «φλογερό» degrade χρώμα στο ανάγλυφο καντράν, για όσες απαιτούν να είναι πάντα έτοιμες να εντυπωσιάσουν, τον χρονογράφο Style Compass σε έντονη red hot απόχρωση, σε λουράκι & καντράν, αν θέλεις να συνδυάζεις την κομψότητα με την άνεση και το Glam Squad με το εντυπωσιακό βαθυκόκκινο καντράν για εσάς που ξέρετε να διεκδικείτε αυτό που αξίζετε!

Και μην αγχώνεστε, δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε στιγμή, αφού όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.)!

Λίγο πριν ο χρόνος αλλάξει, βάλε στη wishlist σου το must have αξεσουάρ της σεζόν και άσε τους γύρω σου να αναρωτιούνται τι άλλαξες πάνω σου αυτές τις γιορτές!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.
Ανακάλυψέ τα εδώ, στο Facebook ή στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved