Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές τις γιορτές
Inside Stories

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές τις γιορτές

Ο όγκος των ηλεκτρονικών αγορών ολοένα και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, οι καταναλωτές οφείλουν να είναι προσεκτικοί, καθώς δεν λείπουν οι παγίδες, από τη στιγμή που δεν είναι όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας αλλά και η ανεξάρτητη αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή" συμβουλεύουν τους πολίτες πως θα κάνουν ασφαλείς αγορές από το διαδίκτυο.

Διαβάστε πεΤι πρέπει να γνωρίζουμε
- Ελέγχουμε πάντοτε τις βασικές πληροφορίες που παρέχονται για το ηλεκτρονικό κατάστημα από την ιστοσελίδα του. Αναζητούμε ειδικότερα, το όνομα της εταιρείας και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση και έδρα, ώστε να γνωρίζουμε με ποιον συναλλασσόμαστε και σε ποια χώρα εδρεύει. Δεν αρκεί μόνο η ηλεκτρονική του διεύθυνση. Να έχουμε κατά νου ότι, ακόμη και αν η ιστοσελίδα είναι στα ελληνικά, το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Εάν προκύψουν προβλήματα, ίσως να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους στα ελληνικά.

ρισσότερα και δείτε μόνο στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved