Άγριες επιθέσεις στην Φρόσω Κυριάκου στο instagram να μιλήσει για τον Παντελίδη!
Inside Stories

Άγριες επιθέσεις στην Φρόσω Κυριάκου στο instagram να μιλήσει για τον Παντελίδη!

Σχεδόν 40 μέρες έχουν περάσει πια από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τα ερωτηματικά για τις συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ακόμα πολλά. 

Η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστάμ η μία εκ των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, η Μίνα Αρναούτη δίνει ακόμα μάχη στην εντατική του Ευαγγελισμού και έχει μπροστά της αρκετό δρόμο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για να βγει από εκεί και η δεύτερη επιβάτης, η Φρόσω Κυριάκου, η οποία έχει βγει από το νοσοκομείο σχεδόν μία εβδομάδα μετά το τροχαίο τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουν μαθευτεί ως τώρα δεν δείχνει να έχει δώσει απαντήσεις που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

Κι ενώ ο κόσμος, ειδικά το πρώτο διάστημα συγκλονισμένος από το δυστύχημα και τον τραυματισμό των δύο κοριτσιών, έδινε ευχές μέσα στα προφίλ τους στα social media, πλέον δείχνει να είναι εξοργισμένος και ζητάει, ή μάλλον στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτεί έντονα να πει η Φρόσω την αλήθεια για το τι έχει συμβεί.

Το νεαρό κορίτσι που βρισκόταν μαζί με την Μυρσίνη και τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο "έκλεισε" τον λογαριασμό του στο facebook ενώ "κλείδωσε" και το προφίλ της στο instagram. Για το δεύτερο όμως ήταν αργά αφού με το που έγιναν γνωστά τα ονόματα των δύο κοριτσιών χιλιάδες έσπευσαν να τις "ακολουθήσουν", οπότε και παρά το κλείδωμα είχαν πλέον πρόσβαση στις φωτογραφίες αλλά και το δικαίωμα να σχολιάσουν ότι θέλουν.

Σχόλια, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή μετά την έξοδο της Φρόσως από το νοσοκομείο, σβήνονταν όλα, είτε ήταν υπέρ, είτε ήταν κατά της. Τις τελευταίες μέρες όμως και μετά τη φημολογία που θέλει τη Φρόσω να είναι πιθανόν να οδηγούσε η ίδια το θηριώδες τζιπ εκείνη τη μοιραία νύχτα, οι επιθέσεις εναντίον της στην κυριολεξία έχουν πάρει φωτιά. Και είναι άγριες...

Την βρίζουν άσχημα, απαιτούν από εκείνη να μιλήσει και όποιος έχει αναλάβει να διαχειρίζεται το λογαριασμό της -δεν πιστεύουμε ότι οι δικοί της άνθρωποι θέλουν αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσει η Φρόσω μια τέτοια κατάσταση η ίδια- δεν προλαβαίνει να σβήσει τα πάντα σε εύλογο χρόνο.

Εμείς προλάβαμε και είδαμε μόλις λίγα σχόλια σε δυο τρεις από τις φωτογραφίες της, κάποια μάλιστα υπέρ της έδειχναν ότι είχαν προηγηθεί κι άλλα επιθετικά εναντίον της που δεν υπήρχαν πια. Σχόλια που φυσικά στη συνέχεια σβήστηκαν. Και σίγουρα δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved