Χρώμα στο μπάνιο! Πώς μπορεί το κατάλληλο χρώμα να μεγαλώσει το χώρο
Inside Stories

Χρώμα στο μπάνιο! Πώς μπορεί το κατάλληλο χρώμα να μεγαλώσει το χώρο

Το μπάνιο μας είναι ο χώρος του σπιτιού που ταυτίζεται με την ξεκούραση και τη χαλάρωσή μας.

Για αυτό και είναι ο χώρος εκείνος που χρειάζεται πάντα φροντίδα, περιποίηση και ανανέωση! Συνήθως το μπάνιο είναι ένας μικρός χώρος στο σπίτι. Πώς μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο;


1. Βρείτε το σωστό. Το κατάλληλο χρώμα, που θα ταιριάξει στο μπάνιο σας, θα το επιλέξετε με βάση τα είδη υγιεινής που ήδη έχετε. Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα και κυρίως ανοιχτές αποχρώσεις που θα χαρίσουν φωτεινότητα και άλλη διάσταση στο χώρο. Το «μυστικό» είναι να επιλέξετε ένα μόνο χρώμα για το μπάνιο για να φαίνεται πιο μεγάλος ο χώρος, ή να χρησιμοποιήσετε μικρές χρωματικές πινελιές που δε θα τραβάνε όμως πολύ την προσοχή. Εάν θέλετε να αλλάξετε και τα πλακάκια ή απλώς να τα βάψετε για να ανανεωθούν, τότε επιλέξετε ανάμεσα στις αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου, του πράσινου, του εκρού ή γενικά των γήινων χρωμάτων! Σίγουρα παίζει ρόλο η επιλογή χρωμάτων, αλλά αν επιμείνετε στην ομοιομορφία και στην αίσθηση που δίνει το κάθε χρώμα στο μπάνιο σας, τότε θα πετύχετε να το μεγαλώσετε!


2. «Ντύστε» με αντικείμενα. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά αντικείμενα για να διακοσμήσετε όμορφα το μπάνιο σας. Μερικά μεγάλα βότσαλα ή ακόμα και κοχύλια δίπλα στο νεροχύτη για να μεταφέρετε την καλοκαιρινή αύρα, ή τοποθετήστε σε ένα ράφι ένα μικρό γλαστράκι! Επίσης, προσθέτοντας μια καλαίσθητη κουρτίνα για το ντους ή ένα όμορφο χαλάκι, δίνετε άλλη όψη στο χώρο! Μην ξεχνάτε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!


3. Προτεραιότητα η συντήρηση. Για την καλή συντήρηση και διατήρηση του χρώματος και των επιφανειών στο μπάνιο σας πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιείτε τα ειδικά προϊόντα που προστατεύουν από τη μούχλα και τους μύκητες. Το μπάνιο είναι ένας χώρος με πολλή υγρασία, οπότε χρειάζεται ειδική φροντίδα για να αποφεύγεται η εμφάνιση της μούχλας. Πριν αρχίσετε, λοιπόν, την ανανέωση με τα χρώματα που επιλέξατε, επιλέξτε το Smaltoplast Silk της ελληνικής βιομηχανίας χρωμάτων VECHRO, ένα οικολογικό βελουτέ ματ χρώμα εσωτερικών χώρων, πιστοποιημένο για τις υποαλλεργικές του και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, και δράση ενάντια στην μούχλα. Το Smaltoplast Silk φέρει Πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών ενώ χρωματίζεται σε χιλιάδες αποχρώσεις, επιτρέποντας σας να πετύχετε το επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!


Θέλετε να πειραματιστείτε με τα χρώματα που ταιριάζουν στο δικό σας μπάνιο με ένα απλό «κλικ»; Τώρα μπορείτε! Πατήστε εδώ και δείτε το μπάνιο σας να αλλάζει πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved