Φτιάξε το menu σου με τυρί Dirollo
Inside Stories

Φτιάξε το menu σου με τυρί Dirollo

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν από το καλοκαίρι, σκεφτόμαστε πώς θα χάσουμε τα κιλά που πήραμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Συχνά, καταφεύγουμε σε διάφορες δίαιτες, οι οποίες κάθε άλλο παρά καλό μας κάνουν! Το σημαντικό στην απώλεια του βάρους, αλλά και στη διατήρησή του αργότερα, είναι να τρώμε σωστά, χωρίς να στερούμαστε την απόλαυση. Στο www.smartsyntayes.grμπορούμε να βρούμε νόστιμες συνταγές, στις οποίες έχουν γίνει έξυπνες αντικαταστάσεις με στόχο να μειωθούν οι θερμίδες αλλά η απόλαυση να παραμένει η ίδια.


Παρακάτω ετοιμάσαμε ένα ενδεικτικό μενού με τις συνταγές που ξεχωρίσαμε:

Πρωινό: Μπάρες δημητριακών με Dirollo Cottage

Advertorial 2 Μπάρες δημητριακών με Dirollo Cottage

Tip: Ένα σνακ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλό σε θερμίδες. Από τη μία, η β-γλυκάνη που περιέχεται στη βρώμη έχει την ιδιότητα να μειώνει τα επίπεδα της ολικής και της «κακής» (LDL) χοληστερόλης και από την άλλη το cottage με τα χαμηλά λιπαρά που περιέχει δε σας επιβαρύνει με κορεσμένα λιπαρά και επιπλέον θερμίδες!


Κυρίως γεύμα: Ζυμαρικά από λαχανικά, κοτόπουλο και Dirollo Mozzarella

Advertorial 2 Ζυμαρικά από λαχανικά κοτόπουλο και Dirollo Mozzarella


Tip: Οι φυτικές ίνες των λαχανικών συνδυασμένες με τις πρωτεΐνες του τυριού και του κοτόπουλου φαίνεται να συμβάλλουν στη μειωμένη απορρόφηση του λίπους από τα λιποκύτταρα, όσο και στο αίσθημα της πείνας. Ο μηχανισμός αυτός καθιστά πιο αποτελεσματική τη ρύθμιση του σωματικού βάρους!


Βραδινό: Σαλάτα με πέστο & Dirollo Καπνιστό

Advertorial 2 Σαλάτα με πέστο Dirollo Καπνιστό


Tip: Ο συνδυασμός του light τυριού με τα λαχανικά συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους σας αφού το πρώτο έχει χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο και τα λαχανικά, από την άλλη, περιέχουν αρκετό νερό, ελάχιστο λίπος, καθόλου χοληστερόλη και λίγες θερμίδες!

Μπείτε και ετοιμάστε το δικό σας μενού με τις συνταγές που θα βρείτε στο www.smartsyntayes.gr και πείτε Ναι στην απόλαυση χωρίς ενοχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved