Γιατί καλοκαίρι είναι Όλα στιγμές Carroten
Inside Stories

Γιατί καλοκαίρι είναι Όλα στιγμές Carroten

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, μας προσκαλεί να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι έντονα δημιουργώντας τις δικές μας στιγμές, τις δικές μας αναμνήσεις μέσα από την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την μουσική!

Έχοντας ταυτίσει το όνομα του με το hit του καλοκαιριού, το Carroten έδωσε το δικό δυναμικό παρών με το Carroten Tattoo Protection Oil στο video clip του νέου single του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου, του νέου καλλιτέχνη αποκάλυψη της Panik Records, το «Ολα Στιγμές» (Φάλαινες), του οποίου την μουσική υπογράφει ο ίδιος ενώ τους στίχους η Ράνια Ευγιώ.

Τα γυρίσματα του video clip του single πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Συλβέστρου στη Βούλα στο Casablanca Bay. Kαλοκαιρινή διάθεση, όμορφα τοπία, μουσική, διασκέδαση, ερωτικά πειράγματα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip έχοντας πάντα μαζί το απόλυτο must του καλοκαιριού το Carroten Tattoo Protection Oil το οποίο διαδραματίζει και αυτό ρόλο μέσα στην ιστορία μια και οι στιγμές του καλοκαιριού ενώνουν τους ανθρώπους.

Το Carroten Tattoo Protection Oil είναι το λάδι προστασίας που δημιούργησε το Carroten,το αγαπημένο αντηλιακό των Ελλήνων, ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας με τατουάζ. Ο συνδυασμός αντιηλιακών φίλτρων και περιποιητικών παραγόντων του Tattoo Protection Oil, προφυλάσσει αποτελεσματικά την περιοχή του τατουάζ, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική φροντίδα στο δέρμα.
Το τραγούδι Όλα Στιγμές (Φάλαινες) κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Το καλοκαίρι είναι στιγμές και το Carroten είναι εδώ, για να δημιουργήσετε τις δικές σας στιγμές, τις δικές σας καλοκαιρινές αναμνήσεις στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί και μαυρισμένοι.

Δείτε το video εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved