Με αυτό το συστατικό δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις ψεύτικα νύχια!
Inside Stories

Με αυτό το συστατικό δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις ψεύτικα νύχια!

Τα «stiletto nails» είναι τάση εδώ και καιρό. Τα μακριά και μυτερά νύχια ξεκίνησαν από το Hollywood και ήρθαν για να μείνουν, όμως δεν είναι για όλες.

Το να μακρύνουν τα νύχια τόσο πολύ και να παραμείνουν υγιή, χωρίς να σπάνε είναι δύσκολο για τις περισσότερες από εμάς. Ποια είναι λοιπόν η λύση που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό; Τα ψεύτικα νύχια θα απαντήσεις... «ΛΑΘΟΣ!» θα σου απαντήσουμε εμείς και θα σου εξηγήσουμε το λόγο.

Τα εύθραυστα νύχια είναι αποτέλεσμα έλλειψης θρεπτικών συστατικών και καθημερινής φθοράς και ταλαιπωρίας (βλ. δουλειές, πληκτρολόγιο). Φυσικά δεν μπορείς να σταματήσεις να κάνεις δουλειές, όμως μπορείς να ενισχύσεις τη διατροφή σου με μια υπερτροφή που θα κάνει τα νύχια σου δυνατά, ώστε να αντέξουν το μάκρος και την ταλαιπωρία. Ποια είναι αυτή η υπερτροφή; Το Ιπποφαές της Superfoods φυσικά!

Πρόκειται για γνωστό φυτό από την αρχαιότητα με άπειρες ευεργετικές ιδιότητες, μια εκ των οποίων είναι και η ενδυνάμωση των νυχιών. Βλέπεις, κάθε καρπός του είναι γεμάτος λιπαρά οξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που όχι μόνο δυναμώνουν αλλά παράλληλα προστατεύουν τα νύχια σου κι έτσι μπορούν να αντέξουν τα πάντα! Πού θα το βρεις τώρα... Όχι, δεν φύεται κάπου κοντά σου, αλλά ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να αναζητήσεις αυτούς καθ’ αυτούς τους καρπούς του Ιπποφαούς για να τους εντάξεις στη διατροφή σου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: Το Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods σε περιμένει στο φαρμακείο για να γίνει ο πιο πολύτιμος σύμμαχος του... μανικιούρ σου.

Με μια μαλακή κάψουλα Ιπποφαές Eubias™ της Superfoods την ημέρα, προσφέρεις στον οργανισμό και τα νύχια σου όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζονται για να λάμψουν, να δυναμώσουν και να προστατευτούν. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να πεις «αντίο» στα ψεύτικα νύχια... Ήθελες κάτι περισσότερο; Υπάρχει! Το Ιπποφαές της Superfoods θα κάνει εξίσου καλό και στα μαλλιά σου! Θα σε ενημερώσουμε σύντομα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved