Τα τελευταία λόγια του πιλότου στην Κολομβία: «Έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα! Βοηθήστε μας» (vid)
Inside Stories

Τα τελευταία λόγια του πιλότου στην Κολομβία: «Έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα! Βοηθήστε μας» (vid)

Συγκλονίζουν τα τελευταία δραματικά λεπτά της μοιραίας πτήσης της Lamia Airlines και ο δραματικός διάλογος του πιλότου με τον πύργο ελέγχου, λίγο πριν το αεροσκάφος συντριβεί παρασύροντας στον θάνατο 71 επιβαίνοντες.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για τη συντριβή του μοιραίου αεροσκάφους της εταιρείας LaMia που κατέπεσε κοντά στο Μεντεγίν της Κολομβίας παρασύροντας στο θάνατο 71 επιβαίνοντες εκ των οποίων και πολλούς ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης ομάδας Chapecoense.

Ωστόσο, τα δύο «μαύρα κουτιά» πλέον αναμένεται να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στην συντριβή του αεροπλάνου.

Παράλληλα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες που συγκλονίζουν για τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή.

Διεθνή μέσα αποκαλύπτουν ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Lamia επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και ενημέρωσε ότι είχε πρόβλημα με τα καύσιμα και ζήτησε να του δοθεί προτεραιότητα για προσγείωση.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο κυβερνήτης της Avianca, Χουάν Σεμπάστιαν Ουπεγκί, -που περίμενε να λάβει έγκριση για προσγείωση στο Μεντεγίν- ο πιλότος της πτήσης της Lamia, Μιγκέλ Κιρόγκα, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να του δοθεί κατά προτεραιότητα άδεια προσγείωσης, αναφέροντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα καύσιμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για επείγουσα ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved