Ποια είναι τα σχέδια της Κατερίνας και του Δημήτρη για τη νέα σεζόν;
Inside Stories

Ποια είναι τα σχέδια της Κατερίνας και του Δημήτρη για τη νέα σεζόν;

Θέλεις να μάθεις τα καλύτερα νέα από την εγχώρια showbiz; Celebrities από τον χώρο του θεάματος θα κατακλύζουν την οθόνη σου κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:15 στο Lifetime, την πιο διασκεδαστική εκπομπή που προβάλλεται στο κανάλι Novalife, που είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του Nova 3Play Family.

Η εκπομπή που έχουμε αγαπήσει, επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ! Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανήκουν στη νέα γενιά ταλαντούχων ηθοποιών, ξέρουν καλά πώς θα σε διασκεδάσουν και δεν επαναπαύονται! Αναζητούν διαρκώς τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και ανακαλύπτουν τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια.
Μαζί τους φυσικά βρίσκονται πάντοτε μερικοί από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, τραγουδιστές και προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος. Γίνονται παιδιά, συμμετέχοντας σε κάθε είδους πρόκληση, ξεπερνούν τα όριά τους και σε προκαλούν να μπεις και εσύ στην παρέα τους και να ανακαλύψεις τα μυστικά τους.


Φυσικά, μπορείς πάντα να συμμετέχεις στην εκπομπή από το σπίτι! Διαγωνισμοί και παιχνίδια θα είναι και φέτος στο πρόγραμμα. Δέξου την πρόκληση και δοκίμασε τον εαυτό σου στο Lifetime, που μοιράζει πλούσια δώρα!


Κάνε προθέρμανση πριν τη βραδινή σου έξοδο το Σάββατο το βράδυ και μπες στην πιο ζεστή και κεφάτη παρέα. Αν δεν έχεις γνωρίσει την Κατερίνα και τον Δημήτρη, δώσ’ τους μία ευκαιρία. Μπορείς να τους απολαύσεις ξανά την Κυριακή στις 14:30, τη Δευτέρα στις 18:30 και την Πέμπτη στις 20:15 στο κανάλι Novalifε. Είναι ένα από τα πιο ωραία τηλεοπτικά δίδυμα που θα σε κερδίσει με τον αυθορμητισμό του και το χιούμορ του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved