Ουρές, βρισιές και σπρωξίματα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (vid)
Inside Stories

Ουρές, βρισιές και σπρωξίματα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (vid)

Σκηνές απείρου... κάλλους εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, όπου χιλιάδες σκιέρ αντάλλαξαν... βρισιές και σπρωξίματα στις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν στους αναβατήρες.

Το πλέον πολυσύχναστο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας, ο Παρνασσός, «πλημμύρισε» την Κυριακή, που ήταν και Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, από κόσμο, που θέλησε να εκμεταλλευθεί τις καλές καιρικές συνθήκες για χιονοδρομία.

Όμως αντί να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, λόγω της πλημμελούς λειτουργίας των αναβατήρων και των εκδοτηρίων εισιτηρίων, αλλά και της έλλειψης ενημέρωσης του κοινού από την Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Τα προβλήματα όμως ξεκινούσαν πολύ πριν φτάσει κανείς στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Όπως κατήγγειλαν πολλοί από τους ταλαιπωρημένους σκιέρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δρόμος που οδηγεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο ήταν παγωμένος, καθώς κανείς δεν είχε μεριμνήσει για την ρίψη αλατιού, και κανείς δεν ενημέρωνε τους οδηγούς για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved