Cavitation calling… new generation…new life!
Inside Stories

Cavitation calling… new generation…new life!

Η μέθοδος Cavitation αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία λιπογλυπτικής που στοχεύει στη μείωση τοπικού πάχους και την εξάλειψη κυτταρίτιδας .

Χρησιμοποιώντας υπερήχους χαμηλής συχνότητας δρα στοχευμένα κατά των λιποκύτταρων και τα καταστρέφει. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1ή κιόλας συνεδρία! Η απώλεια πόντων είναι αμέση και το σώμα σας αποκτά τη μορφή που πάντα επιθυμούσατε.

Πως δρα;
Η εφαρμογή cavitation χρησιμοποιεί κύματα υπερήχων με στόχο την μηχανική διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου. Η δόνηση που προκαλείται από τους υπερήχους στα στρώματα του λίπους προκαλεί σύντομα την διάρρηξη της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων διότι στερούνται της δομικής ικανότητας να αντισταθούν επαρκώς. Η καταστροφή των λιποκυττάρων ισοδυναμεί με άμεση απώλεια τοπικού πάχους.

Οφέλη:
 Αναδιαμόρφωση του λιπώδους ιστού
 Μείωση του λίπους
 Γρήγορα αποτελέσματα
 Σύντομο χρονικό διάστημα
 Οξυγόνωση του υποδόριου ιστού του δέρματος
 Οριστική αντιμετώπιση
 Χαμηλό κόστος
 Ανώδυνη διαδικασία

Στην περίπτωση που πάρετε απόφαση να εμπιστευτείτε τη Dermadvance, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα κι άκρως εντυπωσιακά. Ο ειδικός δερματολόγος θα σας συμβουλεύσει για όλες τις παράπλευρες συνέπειες των συνεδριών και των θεραπειών που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από άτομα που έχουν καρδιακά ή αγγειακά προβλήματα, καθώς μια τέτοια διαδικασία μπορεί να τους επηρεάσει ή να τους δημιουργήσει περαιτέρω θέματα. Καλό θα ήταν να προβείτε σε μια επίσκεψη στον θεράποντα ιατρό και μετά να ακολουθήσετε τη θεραπεία που είστε σε θέση να κάνετε άφοβα και με ασφάλεια πάνω από όλα του ίδιου σας του εαυτού.
Οι θεραπείες για οριστική αντιμετώπιση του λίπους και της κυτταρίτιδας είναι οι πλέον ανεπτυγμένες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάνουμε λόγο για εντυπωσιακά και μοναδικά αποτελέσματα που θέτουν ως αυτοσκοπό και μόνο στόχο την άψογη όψη του εαυτού σας.

Δερματολογικό Ιατρείο Dermadvance
Ιατρεία σε Αθήνα & Κορυδαλλό
216 900 5000
210 49 75 503
http://dermadvance.gr


info(at) dermadvance.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved