Όταν οι επώνυμες πραγματοποιούν τα όνειρά τους…
Inside Stories

Όταν οι επώνυμες πραγματοποιούν τα όνειρά τους…

Μπορεί σήμερα η ζωή τους να θυμίζει παραμύθι... Κάποτε όμως τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα και ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια.

Η τύχη τούς χαμογέλασε, ποτέ όμως δεν ξεχνούν από πού ξεκίνησαν, για αυτό και εκτιμούν τις μικρές απολαύσεις της ζωής! Λατρεύουν τις βόλτες με φίλους στο Λος Άντζελες, τα ψώνια στα μαγαζιά, τα γεύματα σε καλά εστιατόρια και όλες τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Πώς κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους και να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις μικρές, καθημερινές τους επιθυμίες;

Χάλι Μπέρι

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε ηλικία 21 ετών εγκατέλειψε το πατρικό της σπίτι στο Σικάγο και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της. Τότε, η μητέρα της αποφάσισε ότι δεν θα την βοηθούσε οικονομικά και εκείνη έπρεπε να στηριχτεί στα πόδια της. Η τύχη όμως ευνοεί τους τολμηρούς! Η ηθοποιός, έμαθε να φροντίζει τον εαυτό της μόνη της, έγινε επιτυχημένη και μπορεί να εκπληρώνει κάθε της επιθυμία. Αγαπάει να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής, όπως να τρώει πίτσα με τα παιδιά της και να πηγαίνει για ψώνια!

Τζένιφερ Λόπεζ

Όπως αναφέρει και η μεγάλη της επιτυχία «Jenny from the Block» η αγαπημένη μας σταρ, μεγάλωσε σε μία από τις πιο κακόφημες γειτονίες της Νέας Υόρκης, το Μπρονξ. Όταν έγινε 18, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει χορεύτρια. Μετά από μία μεγάλη διαμάχη με τη μαμά της, κέρδισε μία υποτροφία σε μια ανώτερη ακαδημία χορού στο Μανχάταν και εγκατέλειψε το πατρικό της. Χάρη στο πάθος της, το ταλέντο και την καλή της τύχη κατάφερε να πραγματοποιήσει σιγά σιγά και τα υπόλοιπα σχέδιά της. Έτσι, σήμερα εκτιμάει τα απλά πράγματα και δεν λέει «όχι» σε όσα την κάνουν να χαμογελά, όπως μία βόλτα στα μαγαζιά του Beverly Hills με τα δίδυμα της!

Χίλαρι Σουάνκ

Η βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ προέρχεται από μια πολύ φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας της τους εγκατέλειψε όταν ήταν πολύ μικρή, αφήνοντας την μητέρα της να αναλάβει τη φροντίδα των υπόλοιπων μελών. Παρόλα αυτά, σε ηλικία 15 ετών αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλυγουντ. Για κάποιους μήνες αναγκάστηκε να ζήσει στο αυτοκίνητο αλλά δεν άργησε να κερδίσει τα πρώτα της χρήματα! Από τότε η πορεία της είναι γνωστή: Με σταθερά βήματα, πέτυχε τους στόχους της. Πλέον μπορεί να ψωνίζει τα πιο κομψά αντικείμενα για το νέο της σπίτι στο Παρίσι, αλλά και να κάνει βόλτες με τα σκυλιά της στα καφέ της πόλης του Φωτός.

Ντέμι Μουρ

Η παιδική ηλικία της Ντέμι Μουρ ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς η διάσημη σήμερα ηθοποιός ζούσε σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα ενώ ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις... Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε αλλά η κατάσταση παρέμεινε δύσκολη για τη σταρ καθώς εκείνη και ο πατριός της ήταν αλκοολικοί και είχαν μία βίαιη σχέση. Σε ηλικία 16 χρονών εγκατέλειψε το σχολείο και έφυγε από το σπίτι για να γίνει μοντέλο. Τον επόμενο χρόνο παρακολούθησε τα πρώτα της μαθήματα υποκριτικής και οι πιθανότητες να γίνει μία επιτυχημένη ηθοποιός αυξάνονταν διαρκώς! Πλέον, έχει όλα όσα επιθυμεί και να μπορεί να απολαμβάνει ψώνια στα μαγαζιά, γεύματα σε καλά εστιατόρια και σπα με τις φίλες της! Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να είναι ευτυχισμένος;

Μην ξεχνάς και εσύ να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου σταρ. Με αισιοδοξία και θετική διάθεση έχεις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να αποκτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι! Πραγματοποίησε κάθε μικρή, καθημερινή σου επιθυμία και κάνε επιτέλους ένα δώρο στον εαυτό σου. Με λίγη τύχη όλα είναι δυνατά! Χαμογέλασε και... κοίταξε γύρω σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved