Πού θα επισκευάσεις τις συσκευές σου γρήγορα και οικονομικά;
Inside Stories

Πού θα επισκευάσεις τις συσκευές σου γρήγορα και οικονομικά;

Τι θα έλεγες αν ήξερες ότι σε 20 μόλις λεπτά της ώρας θα έχεις επισκευάσει το κινητό σου; Στην iFastRepair πιστεύουν σε κάτι καλύτερο και μπορούν πραγματικά να κάνουν... θαύματα και να «αναστήσουν» κάθε αγαπημένη σου συσκευή! Ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις, οι ειδικοί έχουν τη λύση για να επιδιορθώσουν κινητά, λάπτοπ -και όχι μόνο- και να τα κάνουν να λειτουργούν και πάλι σαν καινούργια!

Ξέχνα, λοιπόν, τις συσκευές που «κολλάνε», αργούν ή δεν ανοίγουν! Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε εξυπηρετήσει άμεσα και θα λύσει κάθε σου απορία, αλλά και κάθε σου πρόβλημα. Μετά την επίσκεψη στα καταστήματα της iFastRepair, θα είσαι σίγουρη ότι το τηλέφωνό του, το κινητό, το SmartPhone, το tablet και ο υπολογιστής σου λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους!

Αν λατρεύεις και εσύ, όπως οι αγαπημένες σου διάσημες, τις συσκευές Apple, αλλά δεν μπορείς να δώσεις μία περιουσία για να τις επισκευάσεις, τότε είσαι πολύ τυχερή. Στα iFastRepair θα βρεις πλήρη υποστήριξη και εξειδικευμένο service για iPhone, iPod, iPad, MacBook, MacMini και MacPro!

Δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να επισκευάσεις τη συσκευή σου; Κανέναν πρόβλημα! Η διάγνωση γίνεται εντελώς δωρεάν και στη συνέχεια επιλέγεις αν θα προχωρήσεις τη διαδικασία.

Αν τελικά πάρεις την απόφαση, τα καλά νέα είναι ότι, θα ξεμπερδέψεις πολύ γρήγορα. Οι αναβαθμίσεις σε Mac και laptop γίνονται αυθημερόν, ενώ σε μόλις 20’ κάθε συσκευή σου επισκευάζεται μπροστά στα μάτια σου, για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα!

Όσο λοιπόν οι ειδικοί κάνουν τα μαγικά τους, εσύ μπορείς να ανακαλύπτεις τη μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και gadget που θα ανακαλύψεις για όλους τους τύπους τηλεφώνων. Μην φύγεις πριν ενημερωθείς για τις πολύ χρήσιμες υπηρεσίες που παρέχονται στα καταστήματα και αφορούν στη δικτύωση, τα domains/ managed e-mail, το webhosting, την εταιρική υποστήριξη και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Η iFastRepair δραστηριοποιείται ήδη με τρία καταστήματα στην Αττική (στα Βριλήσσια, στην Κηφισιά και στην Αθήνα) και ένα κατάστημα στην Τρίπολη. Επισκέψου τα για να «αναζωογονήσεις» τις συσκευές σου, να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητές τους και να ανακαλύψεις ποιοτικά προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μία βόλτα σε ένα κοντινό μαγαζί αρκεί για να πιστέψεις σε κάτι καλύτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved