Ευαγγελία Συριοπούλου: Η … «γυναίκα με τα μωβ» γοητεύει το instagram
Inside Stories

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η … «γυναίκα με τα μωβ» γοητεύει το instagram

Ερωτηματικά αλλά και ανυπομονησία προκάλεσε νέα ανάρτηση της γοητευτικής ηθοποιού στα social media. Τι νέο ετοιμάζει;

Κάτι νέο και μεγάλο φαίνεται πως ετοιμάζει η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε αίσθηση με τις νέες της αναρτήσεις της στα social media!

Οι θαυμαστές της προσπαθούν να καταλάβουν αν η «Ατζελίνα Τζολί από τα Δωδεκάνησα» -όπως την αποκαλούν συχνά στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης- θα πρωταγωνιστήσει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, αφού οι αναρτήσεις της θυμίζουν κάτι από… Χόλιγουντ!

Μην ανησυχείτε! Θα σας τα γράψουμε όλα αναλυτικά! Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε στη σειρά «Έλα στη θέση μου» καθώς και στην ταινία του Θοδωρή Αθερίδη «Οι τέλειοι ξένοι», «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο τα οποία ήταν αρκετά για να προκαλέσουν πανικό και να κάνουν τις φήμες να πάρουν «φωτιά».

Από τότε, οι χρήστες του Διαδικτύου προσπαθούν να λύσουν το «μυστήριο» της «γυναίκας με τα μωβ» αφού και στις δύο αναρτήσεις της στο Instagram, η Ευαγγελία φορούσε ένα εντυπωσιακό, μεταξωτό, μακρύ, μωβ φόρεμα. Στο βίντεο, μάλιστα, στροβιλίζονταν μπροστά στην κάμερα και στα έκθαμβα μάτια ενός ζωγράφου!

https://www.instagram.com/p/BVrIYImjfcL/

Το εν λόγω βίντεο, που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό κινηματογραφικό trailer, έκανε πολλούς να φανταστούν την Ευαγγελία πρωταγωνίστρια σε κάποια ταινία που θα κάνει την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες μέσα το επόμενο χρονικό διάστημα! Είναι πιθανό αυτό το σενάριο; Τι ετοιμάζει, τελικά, η «γυναίκα με τα μωβ» που έχει «αναστατώσει» το Διαδίκτυο;

Μεγάλα ερωτηματικά προκάλεσε και το σχόλιο με το οποίο η Ευαγγελία συνόδευσε τη φωτογραφία που τράβηξε στα backstage των γυρισμάτων και «ανέβασε» στο Instagram.

«Όταν αισθάνεσαι υπέροχα εσύ, αυτό το αντιλαμβάνονται και οι γύρω σου!», έγραψε η ηθοποιός και με το hashtag #comingsoon, άφησε το… μυστήριο να εξαπλωθεί. Πάντως, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο όμορφη δείχνει, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram κατακλύστηκε από κολακευτικά σχόλια!

evagelia 1 post

Για την ώρα, όμως, τίποτε άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για τα σχέδιά της, ενώ η ίδια αρνείται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Τι ετοιμάζει, τελικά, η Ευαγγελία Συριοπούλου; Τι συμβαίνει με τη «γυναίκα με τα μωβ»; Όπως όλα δείχνουν, οι χρήστες των social media θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη για να τα μάθουν όλα.

Η συνέχεια στις οθόνες σας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved