Σεισμός Κως: Τέσσερις ατομικές βόμβες έπληξαν τα Δωδεκάνησα - Πηδούσαν από τα μπαλκόνια οι κάτοικοι
Inside Stories

Σεισμός Κως: Τέσσερις ατομικές βόμβες έπληξαν τα Δωδεκάνησα - Πηδούσαν από τα μπαλκόνια οι κάτοικοι

Σεισμός Κως | Ειδήσεις: Το Newsbomb.gr στην Κω – Εικόνες αποκάλυψης στο νησί – Νέα ντοκουμέντα για το φονικό σεισμό - Ένας άνθρωπος ακρωτηριάστηκε, ένας έχασε το μάτι του - Τεράστιες ζημιές σε κτήρια - Άνοιξε στα δύο το λιμάνι - Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr συγκλονιστικές φωτογραφίες από την «λαβωμένη» Κω

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01:31 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κω και της Αλικαρνασσού (Bodrum) είχε έναν τραγικό απολογισμό: δύο νεκρούς και τουλάχιστον 100 τραυματίες. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 10 χιλιόμετρα.

Στιγμές τρόμου που δύσκολα θα ξεχάσουν έζησαν τόσο οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων όσο και των παράλιων της Τουρκίας από τον φονικό σεισμό που έπληξε την περιοχή μεταξύ της Κω και της Αλικαρνασσού. Οι κάτοικοι με το πρώτο φως της ημέρας αντίκρισαν εικόνες «αποκάλυψης».

Τις πληροφορίες για τους δύο νεκρούς επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης. Τα δύο θύματα είναι τουρίστες, σουηδικής και τουρκικής καταγωγής αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 39χρονο με τα αρχικά Σ.Κ. και ένα 27χρονο Α. Ν. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved