Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και η nrg το αποδεικνύει
Inside Stories

Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και η nrg το αποδεικνύει

Λένε πώς τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, χρειάζεσαι το free στην καθημερινότητά σου, πιο πολύ από ποτέ!

Τώρα, μάλιστα, που θέλεις να κάνεις και οικονομία για τις διακοπές, αξίζει να ψάξεις να βρεις τα δωρεάν «πράγματα» που θα «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου και θα «προστατέψουν» το πορτοφόλι σου!

Διασκέδαση

Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι χρήματα για να περάσεις καλά φέτος το Καλοκαίρι; Πάρε την παρέα σου και πήγαινε μια βόλτα στην πόλη ή προσκάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι για να απολαύσεις μαζί τους μια όμορφη βραδιά στο μπαλκόνι. Μαγειρέψτε παρέα και χαλαρώστε! Ο χρόνος με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι δωρεάν και έχει ανεκτίμητη αξία.

Ρεύμα

Όχι, δεν χρειάζεται να «κλείνεις» πια το Air Condition για να κάνεις οικονομία διότι τώρα μπορείς να έχεις 150 ώρες δωρεάν ρεύμα το μήνα! Ναι, καλά διάβασες! Χαλάρωσε, λοιπόν, και απόλαυσε το ζεστό Καλοκαίρι με όσο κλιματισμό χρειάζεσαι, χωρίς να αγχώνεσαι για το λογαριασμό του ρεύματος.

Τα πράγματα είναι απλά: 5x5x5 = 150 ώρες δωρεάν ρεύμα! Το υπέροχο αυτό δώρο στο κάνει η nrg η οποία γιορτάζει τα 5 της χρόνια και σου κάνει δώρο 5 ώρες ρεύμα την ημέρα για 5 ολόκληρους μήνες, υπολογισμός που σου δίνει 150 ώρες το μήνα δωρεάν ρεύμα!

2

Για εσένα, μάλιστα, που έχεις και νυχτερινό μετρητή, τα νέα είναι ακόμα καλύτερα γιατί οι δωρεάν ώρες της nrg υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης!

Νέα χόμπι και νέες εικόνες

Το Καλοκαίρι αποτελεί μια υπέροχη ευκαιρία για να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες και να αλλάξεις παραστάσεις. Πάρε έναν καφέ από το σπίτι σου και πήγαινε σε μια κοντινή παραλία. Απόλαυσε την πόλη σου σαν τουρίστας. Πάρε το ποδήλατό σου, περπάτα σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί. Βρες όλα τα δωρεάν event του Καλοκαιριού ή ξεκίνησε ένα καινούριο χόμπι. Διώξε το άγχος και αφιέρωσε την ενέργειά σου σε όμορφες, χειροποίητες δημιουργίες για το σπίτι σου. Mε ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα μπορείς να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου!

Κάνε πιο ποιοτική τη ζωή σου!

Ναι, το δωρεάν είναι ωραίο και είναι ακόμη καλύτερο όταν κάνει πιο οικονομική και πιο ποιοτική την καθημερινότητά σου! Αυτό το Καλοκαίρι, λοιπόν, πες «ναι» στα free events και φυσικά, αξιοποίησε την προσφορά της nrg για να έχεις άνεση στο σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις περικοπές στα πράγματα που αγαπάς.

Αρκεί μια κλήση στο 18101 για να δεις αμέσως τη διαφορά στο λογαριασμό του ρεύματος.

3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα αυτή προσφορά, κάλεσε στο 18101 ή επισκέψου το www.nrgprovider.com.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved