Προσοχή! Δείτε το μήνυμα που σας χρεώνει ακόμα κι αν δεν το διαβάσετε – Διαγράψτε το ΑΜΕΣΩΣ
Inside Stories

Προσοχή! Δείτε το μήνυμα που σας χρεώνει ακόμα κι αν δεν το διαβάσετε – Διαγράψτε το ΑΜΕΣΩΣ

Προσοχή στα μηνύματα και στις κλήσεις που έρχονται στο κινητό σας! Μπορεί να δείτε το λογαριασμό σας «φουσκωμένο». Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προειδοποιεί όσους έχουν κινητά: Μην ανοίξετε ΠΟΤΕ αυτό το μήνυμα.

Μεγάλη απάτη σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών που έχουν κινητό. Εταιρείες - «φαντάσματα» στέλνουν μηνύματα, τα οποία όσοι τα ανοίξουν χρεώνονται πολύ. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να τα ανοίξει κάποιος.
Όπως αναφέρει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία εφιστά την προσοχή των πολιτών, πρόκειται για εταιρείες εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού, μέσω κινητών τηλεφώνων, ο ρόλος των οποίων ξεσκεπάζεται μετά από καταγγελίες εκατοντάδων καταναλωτών, που έχουν πέσει θύματα των πρακτικών τους.
Το αποτέλεσμα όσων απάντησαν στα τηλεφωνήματά τους; Να δουν «φουσκωμένους» τους λογαριασμούς των τηλεφώνων τους, γεγονός που τους οδήγησε στη συνέχεια να προσφύγουν στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και να προχωρήσουν σε σχετικές καταγγελίες, ζητώντας ενημέρωση και νομική στήριξη για να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved