To καινοτόμο φεστιβάλ ψηφιακής κοινωνίας re:publica στη Θεσσαλονίκη
Inside Stories

To καινοτόμο φεστιβάλ ψηφιακής κοινωνίας re:publica στη Θεσσαλονίκη

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται το re:publica, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στον κόσμο για τον ψηφιακό πολιτισμό, τα media και το internet, το οποίο -με έδρα το Βερολίνο - έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να αναδείξει ό,τι πιο επίκαιρο και καινοτόμο συμβαίνει τώρα.

Το re:publica είναι μια πολύπλευρη διεθνής δράση που απευθύνεται σε όλους, προσελκύοντας ετησίως χιλιάδες επισκέπτες κι εκατοντάδες διακεκριμένους ομιλητές. Μετά τη διεξαγωγή του στο Βερολίνο (8-10/5/2017) και το Δουβλίνο (7-8/9/2017), το re:publica ταξιδεύει και στη Θεσσαλονίκη για να μας προτείνει ιδέες και τάσεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Η νέα εποχή και οι προκλήσεις που θέτει, η τεχνολογία και οι άνθρωποι, τα μέσα επικοινωνίας και η ψηφιακή κοινωνία, είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι ομιλητές που θα συμμετάσχουν στο re:publica. Πρόκειται για δημοσιογράφους, επιστήμονες, κινηματογραφιστές, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας.

Φέτος το νέο project του re:publica έχει τίτλο Let’s re:connect EUROPE.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved