Inside Stories

«Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου»

Gossip-tv Team

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, γυναίκες και μητέρες όλου του κόσμου αρχίζουν το κυνήγι των «τέλειων Χριστουγέννων».

Ετοιμασίες, στολίσματα, δώρα, μαγειρέματα, προετοιμασία outfit, γιαγιάδες να κρίνουν την κάθε σου κίνηση, τα παιδιά στη μέση… η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι κάπως αγχωτική. Μέχρι να ξεσπάσουν οι μαμάδες! Αλλά αυτή τη φορά γίνεται με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο σε μια ταινία χωρίς αναστολές.
Σούζαν Σαράντον, Μίλα Κούνις και Κρίστεν Μπελ μεταξύ άλλων αποφασίζουν να γλεντήσουν τις σουρεάλ καταστάσεις που συμβαίνουν απανωτά μέσα στις γιορτές όσο ποτέ άλλοτε. Σπάνε τις κοινωνικές και πολιτισμικές νόρμες κι αποφασίζουν να χαλαρώσουν και να ξεχαστούν με όποιο τρόπο μπορούν, έτσι ώστε να απολαύσουν τα Χριστούγεννα, και να ξεφαντώσουν βιώνοντας το χάος της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.
Τα Χριστούγεννα είναι εξάλλου οι πιο λαμπερές μέρες του έτους- ακόμα κι αν είναι οι πιο κουραστικές για τις μανούλες όλου του κόσμου. Στο «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» οι Έιμι, Κάρλα και Κίκι ρισκάρουν, διασκεδάζουν και βγαίνουν έξω από τα νερά τους, παρακινώντας μας να απολαύσουμε τις γιορτές αυτές με χιούμορ και λίγη παραπάνω ξεγνοιασιά.
Στους κινηματογράφους από την Odeon
Απολαύστε το trailer!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved