Έχει την έκτη αίσθηση και μας έχει πείσει για αυτό!
Inside Stories

Έχει την έκτη αίσθηση και μας έχει πείσει για αυτό!

Πρόσφατα γνωρίστηκα με έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ρωμανό Ζησιμόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Ρωμανός είναι ψυχοθεραπευτής και υπνωτιστής. Σπούδασε ψυχολογία στην Αγγλία, όπου διδάχτηκε και την τέχνη του υπνωτισμού- υπνοθεραπείας. 

Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα και με σχεδόν τίποτα. Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο Κωνσταντίνος Ρωμανός με εξέπληξε! Σε μια κουβέντα που έκανα με κάποιους φίλους παλαιότερα, μου είχαν διηγηθεί για μια ύπνωση που είχε κάνει σε έναν καλό μου φίλο! Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά spooky, γνωρίζοντας πως δεν υπήρχε κανένας απολύτως κίνδυνος και με την ευκολία με την οποία υπέβαλε τον φίλο μου στο να κάνει διάφορα περίεργα πράγματα (όπως το να ξεχάσει το όνομά του ή να μην μπορεί να κουνήσει μέλη του σώματος του).

Έχω ακούσει και διαβάσει για την ύπνωση και έχω κάνει με 2 διαφορετικούς ανθρώπους όταν ήμουν στο Simply Healing centre στο Λονδίνο και αργότερα όταν είχα τα θέματα με την υγεία μου έκανα 3 sessions την εβδομάδα meditational hypnotherapy για να γίνω καλά και σε ταχεία ανάρρωση αλλά και για να αντιμετωπίσω διάφορες σοβαρές καταστάσεις που είχαν προκύψει.

Βλέποντας τα αποτελέσματα με την δική μου εμπειρία από άλλα είδη υπνωτισμού και έχοντας ακούσει από πολύ κόσμο τόσο, στην Ελλάδα αλλά και ακόμα πιο πολλούς στο εξωτερικό, έχω συνειδητοποιήσει πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κάποιον καλό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved