Είσαι single; Τρία tips για να μπεις ξανά στο «παιχνίδι»
Inside Stories

Είσαι single; Τρία tips για να μπεις ξανά στο «παιχνίδι»

Τα ραντεβού είναι άβολα. Ή μάλλον ξεκινούν άβολα κι αν είσαι τυχερή, τελειώνουν πολύ βολικά σε κάποιο σπίτι, είτε δικό σου, είτε ξένο. Κανένας άνθρωπος δεν αγαπά το να βγαίνει ραντεβού συνέχεια και ο σκοπός των περισσότερων από εμάς είναι κάποια στιγμή να βρούμε τον άνθρωπο που θα κάνει τα ραντεβού μας όμορφα οικεία.

Το πρόβλημα όμως με τα ραντεβού, είναι πως ποτέ δεν θα καταφέρεις να τα αποφύγεις. Γιατί πάντα θα ερωτεύεσαι και θα χωρίζεις. Ξανά και ξανά. Μέχρι που θα θέλεις αυτό το άγχος στο στομάχι να επανέλθει και τότε θα είναι η ώρα που θα πρέπει να βάλεις τα καλά σου, να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και να μπεις ξανά στο «παιχνίδι». Κάτι που για πολλές κοπέλες είναι δύσκολο.

Μην σε παίρνει από κάτω. Παρακάτω, θα σου δείξουμε τον δρόμο για μια πιο ανάλαφρη εμπειρία στον κόσμο των ραντεβού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα τρία βασικά tips που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τη… φάση σου.

#1 Γίνε «ανοιχτή» στο να γνωρίζεις κοινούς γνωστούς

Πολλές από εμάς θα το ονόμαζαν «προξενιό» και αυτή η λέξη «κουβαλάει» τον μεγαλύτερο σταυρό που μπορείς να φανταστείς. Αυτό σημαίνει πως άντρες και γυναίκες δυσκολεύονται να γνωρίζουν κοινούς φίλους της παρέας τους, καθώς αυτό λειτουργεί ως ταμπού στο ότι η εν δυνάμει σχέση δεν θα πετύχει ή στο ότι κάποιος από τους δύο είναι μόνος του (και ψάχνεται) για κάποιο λόγο. Τα ακούω όλα τα παραπάνω (κι ας μην συμφωνώ), για αυτό και εγώ βρήκα τον τρόπο να το ξεπεράσεις. Δηλαδή όχι εγώ, το Badoo. Το app που σπάει όλα τα ταμπού. Ακόμη μια ευκαιρία που σου δίνει η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το ότι σε φέρνει σε (ψηφιακή) επαφή με τους φίλους των φίλων σου. Μπορείς να δεις εάν έχετε κοινούς γνωστούς με τον τύπο που βρήκες στο bar (ή αράζοντας στον καναπέ σου) και ίσως κάποιος σου εγγυηθεί για το πόσο καλό παιδί είναι ή απλώς σου δώσει το «πράσινο φως» για να συνεχίσετε τη γνωριμία σας. Αυτό κι αν είναι μια ασφάλεια στο επόμενο ραντεβού σου!

2

#2 Ξεκίνα να βγαίνεις από το σπίτι

Πριν ξεκινήσεις να λες ότι αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις και δεν πιάνει, άκουσε με προσεκτικά. Σύμφωνα με έρευνες, στο bar hopping της κάθε δυάδας γυναικών, ωφελείται ο επόμενος σύντροφός τους. Με άλλα λόγια, οι πιθανότητες να βρεις κάποιον τυχαία σε ένα μαγαζί, μια χαλαρή Πέμπτη βράδυ, είναι πολύ περισσότερες από το να το βρεις καθισμένη στον καναπέ, βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά. Περισσότερες πιθανότητες στο να γνωρίσεις κάποιον σε ένα bar είναι να κατεβάσεις το μεγαλύτερο dating app παγκοσμίως, το Badoo. Αυτό με τη σειρά του, θα σε βοηθήσει να μην αφήσεις καμία συνάντηση στην τύχη, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις όλα τα άτομα με τα οποία διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας με ένα και μόνο click. Μπορεί να ήταν στο μπαρ που συχνάζεις ή στο διπλανό αυτοκίνητο στο φανάρι, ακόμη και στην καφετέρια που πήγες το πρωί πριν φτάσεις στο γραφείο.

#3 Βρες το επόμενο στέκι σου

Για αυτόν το μήνα. Διότι τον επόμενο, ίσως να χρειαστεί να μεταφερθείς σε κάποιο άλλο μαγαζί της περιοχής (ή κάποιας άλλης περιοχής), αφού θα έχεις ήδη φλερτάρει με τους θαμώνες εκεί. Έτσι μπορεί να δώσεις εσύ το πράσινο φως στον τύπο που γνώρισες το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν τόλμησε να ζητήσει το τηλέφωνό σου, το… επόμενο Σάββατο! Ίσως να μην είχε καταλάβει πόσο διαθέσιμη είσαι. Εάν τώρα, δεν έχεις καταλάβει εσύ τη δική του φάση, μπορείς απλώς να τσεκάρεις τα κοινωνικά του προφίλ. Ποτέ δεν ξέρεις, σε ποιο από αυτά θα διασταυρωθούν οι δρόμοι σας. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως οι πιθανότητες του να τον βρεις στο Badoo είναι πάρα πολλές. Άσε που έτσι θα έχεις και εσύ μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτόν, αφού μπορείς σκρολάροντας να ακούσεις τη φωνή του, να παρακολουθήσεις τα βίντεό του και να δεις τα τελευταία του ποστ στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved