Η HOPEgenesis γιόρτασε τα 2 χρόνια δράσης της
Inside Stories

Η HOPEgenesis γιόρτασε τα 2 χρόνια δράσης της

Στο χώρο του Ωδείου Αθηνών, γιόρτασε η μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis, τα 2 χρόνια δράσης της.

Περισσότεροι από 700 φίλοι της HOPEgenesis από τον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο, έδωσαν το παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια ανατροπής του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Η HOPEgenesis είναι μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 με όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Η αποστολή της HOPEgenesis είναι να προσφέρει δωρεάν την πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας από τη στιγμή που μένει έγκυος έως και τη γέννα. Η προσοχή του οργανισμού στρέφεται στις γυναίκες των απομονωμένων νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας και σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν και κίνητρο στις υπόλοιπες να τεκνοποιήσουν. Η HOPEgenesis έχει ενεργή παρουσία σε 28 νησιά που είχαν ελάχιστες ή μηδενικές γεννήσεις από το 2015 και σχεδιάζει να επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές καθώς αναπτύσσεται.

Η ενημέρωση για το έργο της HOPEgenesis ήταν ο σκοπός της εκδήλωσης ενώ απώτερος στόχος της ήταν η απόκτηση περισσότερων φίλων και υποστηρικτών στην προσπάθειά της να ανατρέψει το αρνητικό πρόσημο των γεννήσεων και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το μείζον θέμα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved