Κόκκινο κρέας: Οι επιπτώσεις της αυξημένης κατανάλωσης στο συκώτι
Inside Stories

Κόκκινο κρέας: Οι επιπτώσεις της αυξημένης κατανάλωσης στο συκώτι

Η αυξημένη κατανάλωση κόκκινου κρέατος και των παραγώγων του (αλλαντικά, λουκάνικα κλπ.) έχει συνδεθεί με πολλούς και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Κάποιοι από αυτούς είναι ο καρκίνος του εντέρου και του μαστού, η νόσος Αλτσχάιμερ, η οστεοπόρωση, η αρθρίτιδα και τα υψηλά επίπεδα χολγστερόλης, παράγοντα κινδύνου για καρδιοπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved