Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστική εικόνα - Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας στα δικαστήρια
Inside Stories

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστική εικόνα - Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας στα δικαστήρια

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστική στιγμή- Η πρώτη εμφάνιστη της Ιωάννας - Σοκαρισμένοι οι δημοσιογράφοι

Ξεκινάει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Φορώντας καπέλο, γάντια και ειδική μάσκα σε όλο της το πρόσωπο, η Ιωάννα κατέφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η οικογένειά της.

Συμφώνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι ότι η κατηγορούμενη δεν θα παραστεί σήμερα (15-09) στο δικαστήριο.

Η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο

Απονομή δικαιοσύνης για τη ζωή που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της, υποχρεώνοντάς τη να ανεβαίνει εδώ και μήνες – και άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα – τον προσωπικό της Γολγοθά… Παραδειγματική τιμωρία για το έγκλημα που τελέστηκε εις βάρος της, χωρίς εκείνη να έχει παραβιάσει κανένα νόμο, για να μη βρει η πράξη της κατηγορουμένης πιθανούς μιμητές στο μέλλον.

Δικαιοσύνη και τιμωρία ζητά η Ιωάννα.

Η υπόθεση, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αναίτια επίθεση, το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, το γεγονός ότι η κατηγορουμένη ομολόγησε την πράξη της, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη σύλληψή της, παρά τη βαρύτητα των στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά κυρίως οι διαρκείς μάχες που δίνει η Ιωάννα «όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτής της ιστορίας που δείχνουν ότι οι προβολείς της δημοσιότητας θα είναι στραμμένοι στη δικαστική αίθουσα.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved