Easter time! Οι ημέρες του Πάσχα είναι για gatherings και γεμάτα ποτήρια
Inside Stories

Easter time! Οι ημέρες του Πάσχα είναι για gatherings και γεμάτα ποτήρια

Αλήθεια, αν σου ζητούσαμε να ξεχωρίσεις μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής σου, ποια θα διάλεγες;

Οι περισσότερες από εμάς θα απαντούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη, τα καλά μεζεδάκια, το γέλιο και τα γεμάτα ποτήρια που τσουγκρίζουμε στα καλοκαίρια που έρχονται με την παρέα. Και το καλύτερο σημείο δε, ο συνδυασμός όλων αυτών σε ένα.

Αναρωτιέσαι ποια είναι η πιο κατάλληλη ημέρα, για να ζήσεις στο έπακρον το παραπάνω σκηνικό; Μα φυσικά το Πάσχα. Διότι είναι η ημέρα που περιλαμβάνει καταρχάς πολύ και καλό φαγητό, πολλούς και καλούς φίλους, πολλά και ατέλειωτα γέλια, ιστορίες και αφηγήσεις από αυτές που δεν χορταίνεις να ακούς και όλα αυτά, μία «ανάσα» πριν το καλοκαίρι, με καιρό γλυκό, γεμάτο όμορφες μυρωδιές και ακτίνες του ήλιου να φωτίζουν το τραπέζι στην αυλή με το μπλε τραπεζομάντηλο.

Ακριβώς σε αυτό το τραπέζι με το μπλε τραπεζομάντηλο άλλωστε, οφείλεται η ανυπομονησία σου για τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου ή μάλλον σε αυτά που θυμάσαι από πάντα να περιλαμβάνει αυτό το τραπέζι. Αν σε αυτό το σημείο λοιπόν, σκέφτηκες τα μακρόστενα ποτήρια, τον πάγο και φυσικά… το ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που ήταν πρωταγωνιστής σε όλα τα gatherings από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, τότε σίγουρα έχεις το «μυστικό» που θα απογειώσει και τις φετινές ημέρες του Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved