Αρετή Κετιμέ: «Είναι τιμή μου που θα συμμετέχω στην συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα παιδιά»
Exodos

Αρετή Κετιμέ: «Είναι τιμή μου που θα συμμετέχω στην συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα παιδιά»

Σε λίγες μέρες 21 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με την Αρετή Κετιμέ, η οποία είναι μια από τους 21 καλλιτέχνες που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

«Δεν περίμενα να μου γίνει αυτή η πρόταση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι αυτή η εκδήλωση γίνεται από μια πληθώρα καλλιτεχνών, οι οποίοι καλέστηκαν και συμμετέχουν σε αυτό. Δεν είναι μόνο χαρά για μένα. Είναι τιμή, είναι προσφορά, είναι πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε. Αυτό που σκέφτομαι και εύχομαι είναι εμείς που συμμετέχουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα και για άλλους καλλιτέχνες, αλλά και για τον κόσμο. Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνονται τέτοια πράγματα κάθε χρόνο και να δώσουμε εμείς από την μεριά μας ως καλλιτέχνες πράγματα μέσα από την μουσική μας», δήλωσε η νεαρή ερμηνεύτρια στο gossip-tv.gr και συνέχισε: «Επειδή βιώνουμε δύσκολα πράγματα θα το πω ως ευχή: ΄΄να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας και να δείχνουμε σεβασμό και εκτίμηση. Να μην αισθανόμαστε μόνο θλίψη για όλα αυτά που βιώνουμε και να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς΄΄».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved