Τέλος παραστάσεων για την Ακτή Πειραιώς. Διαβάστε την ανακοίνωση!
Exodos

Τέλος παραστάσεων για την Ακτή Πειραιώς. Διαβάστε την ανακοίνωση!

Μερικές ώρες μετά τη δημοσίευση του gossip-tv σχετικά με την αποχώρηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» οι υπεύθυνοι της μουσικής σκηνής «Ακτή Πειραιώς» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με τέλος των παραστάσεων.

Αν και μέχρι χθες οι πληροφορίες ότι το σχήμα θα συνέχισε τις παραστάσεις του αντικαθιστώντας τον τραγουδιστή μέχρι το τέλος της σεζόν φαίνεται πως κάτι άλλαξε. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου!
« 'Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος' » ολοκληρώνουν αύριο , όπως ήταν προγραμματισμένο από το ξεκίνημα της σαιζόν, τις παραστάσεις τους στην "Ακτή Οδού Πειραιώς" μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την υπόλοιπη παρέα να δίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το καλύτερό τους εαυτό.
Χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία- όπως κάποια φανταστικά σενάρια το ήθελαν- η ομάδα θα δώσει αύριο την τελευταία της παράσταση και στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο , θα ξεκινήσει συναυλίες εκτός Ελλάδας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved