Λαμπερός Χειμώνας στο «Κέντρο Αθηνών»
Exodos

Λαμπερός Χειμώνας στο «Κέντρο Αθηνών»

Το πιο πολυσυζητημένο σχήμα της σεζόν έρχεται να μας εντυπωσιάσει από Παρασκευή 25 Οκτώβριου και για ολόκληρο το χειμώνα στο κέντρο Αθηνών.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος σε μια υπέροχη συνάντηση θα συντροφευόσουν τα βράδια μας.
Η Νατάσα με το ολοκαίνουριο cod με τίτλο «σ' αγαπώ» σε μουσική και στίχους του μοναδικού Αντώνη Βαρδή μας υποδέχεται στο κέντρο Αθηνών στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της και με επιτυχίες που έχουν ήδη ξεχωρίσει όπως το «ακόμα σε αγαπώ» , «αν σε χάσω», «με φωνάζουν οι φίλοι τρελή» και άλλα.
Ο Στέλιος με το νέο του τραγούδι «Θύμισε μου» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας ταξιδέψει με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει όπως έκανε και όλα αυτά τα χρόνια με τις διαχρονικές επιτυχίες του.
Επίσης ο Κώστας Μαρτάκης που με την τελευταία του επιτυχία του «τα καλοκαιρινά τα σ' αγαπώ» και το νέο του τραγούδι «τα μαθηματικά» θα μας εντυπωσιάσει επί σκηνής ακόμα περισσότερο. Μαζί τους η ταλαντούχα Θωμαη Απέργη που με την ιδιαίτερη φωνή της θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα του κέντρου Αθηνων.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο κέντρο Αθηνών για να διασκεδάσετε και να απολύσετε με την ψυχή σας ένα πρόγραμμα μοναδικό και ασύγκριτο που σας υπόσχεται μοναδικές νύχτες κεφιού, αγάπης και ερώτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved