Amore Mio: Έρωτας ή πόλεμος;
Exodos

Amore Mio: Έρωτας ή πόλεμος;

Κεραυνοβόλος έρωτας, απιστία, σεξ, συγχώρεση, αγάπη, ζήλεια, νέα ευκαιρία για ευτυχία: στο «Amore Mio»,

την ξεκαρδιστική ρομαντική κωμωδία του Χρήστου Δήμα, όλων των ειδών τα ερωτικά μπλεξίματα συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό μωσαϊκό κωμικών ιστοριών που θα δείτε φέτος στη μεγάλη οθόνη!

Ο έρωτας φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές του Φάνη Μουρατίδη, της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, της Μυρτώς Αλικάκη, του Πάνου Μουζουράκη, της Αθηνάς Οικονομάκου, της Ναταλίας Τσαλίκη, του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, της Ιωάννας Πηλιχού και πολλών ακόμη αγαπημένων σταρ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με ξεκαρδιστικές ανατροπές στην ερωτική τους ζωή.
Ο Χρήστος Δήμας («Νήσος») σκηνοθετεί μια δροσερή και σέξι ρομαντική κομεντί για τις διαρκείς μάχες των δύο φύλων, με τέσσερις ιστορίες που μιλούν για το πώς είναι να ψάχνεις τον έρωτα στη σημερινή εποχή – όσο παράτολμο κι αν ακούγεται αυτό!

Ένας παντρεμένος προπονητής βόλεϊ μπαίνει στον πειρασμό να βάλει τέλος στην σεξουαλική του αποχή ενδίδοντας στην ερωτική επίθεση της καλύτερής του παίκτριας, μια απατημένη σύζυγος μαθαίνει να ζει (και να ερωτεύεται) από την αρχή, ένας πλεϊμπόι θα βρει τον δάσκαλό του στην φαινομενικά απόμακρη γειτόνισσά του, ενώ δύο φίλοι θα ερωτευτούν την ίδια γυναικάρα και θα βάλουν τα δυνατά τους για να την κερδίσουν... Στο «Amore Miο», όπως και στη ζωή, ο έρωτας δεν είναι απλή υπόθεση!

Amore Miο - δεν κάνουμε μαζί εμείς οι δύο!
Από 19 Μαρτίου στους κινηματογράφους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved