«Θάνατος στον Μπλέτσα!». Τι απαντάει ο ίδιος;
Taste

«Θάνατος στον Μπλέτσα!». Τι απαντάει ο ίδιος;

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δέχτηκε πρόσφατα μια ιδιαίτερα καυστική σάτιρα. Τα πυρά εναντίον του σεφ «εκτόξευσε» ο Mikeius που κάνει σατιρική εκπομπή στο διαδίκτυο.

Είχε φτιάξει μάλιστα βίντεο στο οποίο έλεγε «Θάνατος στον Μπλέτσα!».

Ο Ευτύχης απάντησε μέσα από ένα βίντεο που σχολίαζε την σάτιρα του Mikeius.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον σεφ για να μας πει πώς ένιωσε όταν είδε το βίντεο που κάποιος έστω και στο πλαίσιο της σάτιρας τον ήθελε πεθαμένο.

«Είχα δει αρκετές εκπομπές του Mikeius. Βασικά λίγες μέρες πριν μου είχαν στείλει να δω ένα άλλο βίντεο στο όποιο είχε γράψει σε μια φωτογραφία "H KOYZINA THS MAMAS". Νομίζω είναι το βίντεο Mikeius Vs Everyone Part 1.Μου φαινόταν λογικό κάποια στιγμή να ασχοληθεί μαζί μου, ειδικά επειδή εκτός από την "Κουζίνα της Μαμάς" είμαι και ενεργός YouTuber με πάρα πολύ υλικό που σηκώνει κριτική», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

mousikomageiremata

Ο Ευτύχης συνέχισε λέγοντάς μας την γνώμη του για τον Mikeius.

«Τη γνώμη μου για τον Mikeius την είπα στο βίντεο. Δε συμφωνώ με τον τρόπο του αλλά παραδέχομαι την δημιουργικότητά του.

Σίγουρα ξεπέρασε τα όρια αλλά τα όρια δεν τα ξεπέρασε μαζί μου. Σε άλλα σημεία τα ξεπέρασε πολύ περισσότερο».

Πώς ένιωσες όταν είδες το βίντεο που έλεγε «Θάνατος στον Μπλέτσα». Ποια συναισθήματα σου δημιουργήθηκαν;

«Πώς ένιωσα αρχικά; Γέλασα! Μου έστειλε κάποιος μήνυμα και μου λέει "σε αναφέρει ο Mikeius στο τελευταίο του βίντεο". Αμέσως σκέφτηκα "ωχ.. να δούμε τι θα δούμε". Bασικά φοβήθηκα μήπως έλεγε κάτι πολύ χοντρό αλλά τελικά δεν είπε τίποτα! Με αναφέρει ακριβώς αφότου κράζει τον ίδιο του τον εαυτό!

Άρα με το που το είδα ψιλοανακουφίστηκα και απάντησα με σχόλιο κατευθείαν από κάτω.

Μετά μου πρότειναν να κάνω τραγούδι και το έκανα μαζί με τα σχόλια στο βίντεο που ανέβασα...! Γενικά έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τους Haters. Την εκφράζω σε βίντεο που έχω φτιάξει».

eytihis

Τι γεύση σου άφησε όλη αυτή η ιστορία;

Αύτη η ιστορία με τον Mikeius ήταν μια πρώτη τάξης δοκιμασία και πρόκληση για μένα, ώστε να δω αν πιστεύω αληθινά αυτά που λέω!

Ο πιο σημαντικός λόγος που ανησύχησα όπως ανησυχώ όταν μου "επιτίθενται" είναι επειδή ξέρω ότι κάποιοι άλλοι στεναχωριούνται περισσότερο από μένα γι'αυτό. Το τι λένε οι άλλοι για μένα δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Η συζήτησή μας τελειώνει με μια από τις αγαπημένες του φράσεις.

«Μπορεί κάποιοι να με κοροϊδεύουν αλλά εγώ δεν κοροϊδεύομαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved