Απίστευτο! «Μάνατζερ» έμπλεξε τον Σάκη Ρουβά σε απάτη!
Taste

Απίστευτο! «Μάνατζερ» έμπλεξε τον Σάκη Ρουβά σε απάτη!

Μάνατζερ υποτίθεται πώς κανόνιζε συναυλίες με τον Σάκη Ρουβά και τον Pitbull! Αφού τους πήρε τα χρήματα, «έγινε καπνός».

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στην Κύπρο και πρόκειται να απασχολήσει το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, ύστερα από αγωγή που υπέβαλε ενώπιον του δικαστηρίου Κυπριακή εταιρεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η κυπριακή εταιρεία έδωσε στον μάνατζερ χρήματα για την πραγματοποίηση συναυλίας με τον Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με την αγωγή, ο ίδιος είχε διοργανώσει το 2010 συναυλία για την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο μάνατζερ ισχυριζόταν ότι είχε την εντολή να συζητήσει μαζί τους για συναυλία στην Κύπρο με τον τραγουδιστή, ενώ θα εξασφάλιζε κέρδος, ύψους 400.000 ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ταξίδεψε στην Αθήνα για να κανονίσει μαζί του τις τελευταίες λεπτομέρειες και ο μάνατζερ ζήτησε και πήρε 38.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Λίγο καιρό αργότερα, ο εν λόγω κύριος, επισκέφτηκε τα γραφεία στη Λάρνακα, ώστε να κουβεντιάσει τα περαιτέρω για τη συναυλία. Ο εναγόμενος συνέταξε και απόδειξη είσπραξης, όπου αν δεν γινόταν η συναυλία θα επέστρεφε τα χρήματα. Όμως, ο μάνατζερ ακύρωσε τη συναυλία γιατί δεν τα βρήκαν στο τέλος στα οικονομικά.

Η δε κυπριακή εταιρεία ακύρωσε την εμφάνιση και ο μάνατζερ δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με εκείνους που πραγματικά αντιπροσωπεύουν τον Σάκη Ρουβά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved