Άκης Πετρετζίκης: «Μεταμορφώνομαι μόλις μπω στην κουζίνα»
Taste

Άκης Πετρετζίκης: «Μεταμορφώνομαι μόλις μπω στην κουζίνα»

«Συνεχίζω να αισθάνομαι κάπως άβολα με την αναγνωσιμότητα και με ό,τι περιλαμβάνει όλο αυτό» δηλώνει ο Άκης Πετρετζίκης.

«Αν και ο κόσμος δεν με σταματάει στον δρόμο για να με ρωτήσει για την κοπέλα μου αλλά για τις συνταγές μου. Εκεί που σίγουρα "μεταμορφώνομαι" είναι μόλις μπω στην κουζίνα μου και πιάσω το μαχαίρι, το αλεύρι ή το λάδι στα χέρια μου. Τότε νιώθω ότι βρίσκομαι στον κόσμο μου. Δεν είμαι κοινωνικός, δεν είμαι τόσο ομιλητικός, ίσως να μην είμαι καθόλου επικοινωνιακός, μπορεί και να κομπλάρω στις συζητήσεις, αλλά όλα αλλάζουν μόλις βρεθώ μέσα σε μια κουζίνα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ο Άκης συγκαταλέγεται ίσως στους ελάχιστους σεφ στην Ελλάδα που είναι ταυτόχρονα και σταρ. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να σηκώνεσαι το πρωί, να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να χαίρεσαι γι' αυτό που κάνεις. Έχω να διαχειριστώ πια πολλά θέματα, ευθύνες, συνεργάτες, οικονομικά αλλά η βάση μου και το κινητό μου είναι μόνο η μαγειρική, οι χαρακτηρισμοί που λένε άλλοι για μένα -είτε καλοί είτε κακοί- δεν με αφορούν, η μαγειρική είναι το πάθος μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved