Λαχταριστά πιάτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Λαχταριστά πιάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:40, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές για την εβδομάδα 13-17 Απριλίου:

Δευτέρα 13/4: Ο αγαπημένος μας σεφ σήμερα θα μας ξετρελάνει με τα υπέροχα και λαχταριστά γλυκά που μας προτείνει. Για αρχή ετοιμάζει banoffee, στη συνέχεια νόστιμα πιτάκια με χαλβά και μήλο ενώ ολοκληρώνει τη γλυκιά διαδρομή με γρήγορα μπισκότα σοκολάτας.
Τρίτη 14/4: Το μενού της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει λαγωτό με τραγανή σαλάτα ενώ ο Άκης ετοιμάζει και τάρτα με ντομάτα και μοτσαρέλα.
Τετάρτη 15/4: Ο παραδοσιακός μουσακάς αποκτά άλλη γεύση με τον τρόπο που τον μαγειρεύει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Στη συνέχεια, μας συστήνει το κίμπε από τη Μέση Ανατολή, δηλαδή πίτα με κιμά και πλιγούρι.
Πέμπτη 16/4: Τυρόπιτα με φύλλο που θα ετοιμάσουμε στο σπίτι είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Στη συνέχεια, ο Άκης ετοιμάζει gratin με φινόκιο και ντοματίνια ενώ στο τέλος φτιάχνει και ένα γρήγορο σνακ, μπαστουνάκια με τυριά και μπέικον.
Παρασκευή 17/4: Λαχταριστό σουφλέ με κοτόπουλο και σπανάκι είναι το πιάτο της ημέρας ενώ στη συνέχεια ο Άκης ετοιμάζει και ένα πρωτότυπο λουκουμόψωμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved