Δημήτρης Δαλιάνης: «Το comfort food επιστρέφει δυναμικά»
Taste

Δημήτρης Δαλιάνης: «Το comfort food επιστρέφει δυναμικά»

Όταν ο Δημήτρης Δαλιάνης ήταν 14 ετών πήγε στον πατέρα του και του είπε ότι θέλει να πιάσει δουλειά σε ένα εστιατόριο, να βγάζει τα δικά του χρήματα και να αποκτήσει και εμπειρία.

Έτσι, βρήκαν μαζί το εστιατόριο ενός γνωστού στη Χαλκίδα -γενέτειρα του Δημήτρη- και ξεκίνησε. -Από τα 12 είχα κατασταλάξει γύρω από το τι ήθέλα να κάνω στη ζωή μου» τόνισε στο Πρώτο θέμα.
Το μικρόβιο της μαγειρικής το κόλλησα από τα γιαγιάδες μου. Η μία είναι από τα Γιάννινα και η άλλη έχει καταγωγή από τη Σύρο, Οπότε μου αρέσει και η νησιώτικη και η ηπειρώτικη κουζίνα. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιροί τόσο επιστρέφω στα ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις που τα είχαμε παραμελήσει και κοντέψαμε να τις ξεχάσουμε με τα γκουρμε και τις ξενόφερτες συνταγές που είχαν κατακλύσει τα εστιατόρια τα τελευταία χρόνια. Σκαφτόμουν «σιγά μην προσφέρω στον κόσμο αυτό το απλό πιάτο. Ας φτιάξω μια περίτεχνη τάρτα με γκουρμέ υλικά».
Το comfort food όμως επιστρέφει δυναμικά». Όσοι φυσικά νομίζουν ότι κάπου έχουν ξαναδεί τον ευειδή νέο που παρουσιάζει την εκπομπή «Eat and fit» στον ΣΚΑΪ δεν έχουν άδικο, καθώς ο Δημήτρης Δαλιάνης είχε συμμετάσχει και στον δεύτερο κύκλο του «Master Chef». «Το βιογραφικό μου το είχε στείλει ο κολλητός μου», εξηγεί. «Όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω να με δουν καθόμασταν σε μια καφετέρια με τους φίλους μου και θυμάμαι γελούσαν γιατί, ενώ εγώ δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αυτοί το ήξεραν. Πήγα στο δοκιμαστικό περισσότερο για πλάκα. Δεν περίμενα να περάσω στη δοκιμασία, και να μπω στο σπίτι».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved