Σταύρος Νιάρχος: Ινκόγκνιτο στην Ελλάδα
VIP Life

Σταύρος Νιάρχος: Ινκόγκνιτο στην Ελλάδα

Ο Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι μόνο είναι ινκόγκνιτο αλλά είναι και μόνος του.

Ο εφοπλιστής άφησε για λίγο το Λος Άντζελες και την καλλονή αγαπημένη του, Τζέσικα Χαρτ, για να βρεθεί στο κοινό πάρτι γενεθλίων (έχουν ίδια μέρα γενέθλια) της Κρίστυ Κοσταράκος, fashion buyer του "Top Shop" στην Ελλάδα και του αγαπημένου της, Ίωνα Τσάκωνα, επιχειρηματία. Ο Σταύρος Νιάρχος είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Ανδριτσόπουλου, επίσης επιχειρηματία σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη, και φίλο των εορτάζοντων. Ο νεαρός εφοπλιστής έφτασε στο bar – restaurant «Αστοιβή», στο Μεταξουργείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν χαλαρός, πολύ απλά ντυμένος και δεν συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας.

Οι καλεσμένοι αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι ο ίδιος ο Σταύρος Νιάρχος και θέμα του πάρτι ήταν ο κύριος που υποτίθεται ήταν ο σωσίας του εφοπλιστή. Όταν έγινε αντιληπτό πως πρόκειται για τον ίδιο τον εφοπλιστή, όλοι ξαφνιάστηκαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βρίσκεται ανάμεσά τους και διασκεδάζει καθώς και το πόσο απλός, ευγενικός και χαμογελαστός ήταν. Εκείνος με όσους συνομίλησε είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και πως του άρεσε πολύ το μαγαζί και ο κόσμος ενώ ο ίδιος διασκέδασε από καρδιάς. Στο πάρτι τραγούδησε prive για τους καλεσμένους και η Ίλια Ντάρλιν η οποία παρουσίασε τα καινούργια της τραγούδια και με τους τρεις χορευτές της ανέβασε τη διασκέδαση στα ύψη.

Ο Σταύρος Νιάρχος έφυγε από το μαγαζί της πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τον καλό του φίλο, Γιάννη Ανδριτσόπουλο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved