Χρουσαλά- Πατίτσας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση της μικρής Μάργκω
VIP Life

Χρουσαλά- Πατίτσας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση της μικρής Μάργκω

Η βάπτιση της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, έγινε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη!

Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες σε αποχρώσεις ροζ και λευκού, χρώματα στα οποία κινήθηκε εκτός από τη γραβάτα του ευτυχή μπαμπά και ο στολισμός τόσο της εκκλησίας όσο και του πάρτι που ακολούθησε στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ελληνικό. Λάδι στην μικρή Μαργκώ έβαλαν η Μαρία Μενούνος, η Σήλια Κριθαριώτη αλλά και η γιαγιά της, Μαριγώ Λαιμού. Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία οι 400 περίπου καλεσμένοι του ζευγαριού. Η Δούκισσα Νομικού, με ένα σμαραγδί φόρεμα, η Έλλη Κοκκίνου, η Βίκυ Παγιατάκη, η Φάνη- Πάλη Πετραλιά, η Βασιλική Τσεκούρα, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και η Έλλη Κοκκίνου ήταν μερικά από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην βάπτιση της δεσποινίδος Πατίτσα.
Οι μπομπονιέρες ήταν σε σχήμα cupcake ενώ στις ροτόντες που βρίσκονταν στον κήπο του σπιτιού υπήρχαν «γλαστράκια» όχι με λουλούδια αλλά με ζαχαρωτά. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι δε σταμάταγαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τη δεξίωση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram και στο twitter. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν στην βάπτιση και τα κατέγραψε όλα! Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved