Σάλος με την ταινία για την Diana πριν την προβολή
VIP Life

Σάλος με την ταινία για την Diana πριν την προβολή

Η ταινία για την ζωή της πριγκίπισσας Diana έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων πριν την προβολή της.

Τα ερωτηματικά για το πώς παρουσιάζεται η αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Βρετανίας πολλά και καθώς ακόμα και σήμερα παρά τα πορίσματα και τις επίσημες έρευνες ακόμα υπάρχει μυστήριο γύρω από τον ξαφνικό θάνατό της στο μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι, αναμένονται ουκ ολίγες αντιδράσεις.

Ήδη ο 54χρονος-σήμερα- Πακιστανός καρδιοχειρουργός Hasnat Khan που ήταν ο μεγάλος έρωτας της Diana αντέδρασε έντονα στο trailer της πολυσυζητημένης ταινίας.

Σύμφωνα με τις φήμες οι δυο τους α συζητούσαν για γάμο, ενώ σύμφωνα με φίλη της πριγκίπισσας , η οποία ήταν ξαδέλφη του γιατρού η Diana δεν θα δίσταζε να μείνει μόνιμα στο Πακιστάν εάν τελικά γινόταν ο γάμος. Όσο και να προσπαθούσαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό , κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο καρδιοχειρουγρός ισχυρίζεται ότι δεν έδωσε την συγκατάθεσή του για την ταινία και σε συνέντευξή του αναφέρει πως οι φίλοι της πριγκίπισσας μιλούν για σχέση που δεν γνώρισαν ποτέ από κοντά, βάζοντας στο στόχαστρο και τους συγγενείς του.

Αντιδράσεις όμως έχουν προκαλέσει και οι δηλώσεις της ηθοποιού, η οποία θα ενσαρκώσει την Diana στην ταινία. Η Naomi Watts σε συνέντευξή της είπε, ότι στα γυρίσματα ένιωθε δίπλα της την πριγκίπισσα και ότι η ίδια την "έχρισε" γιαυτό τον ρόλο. Πολλοί πιστεύουν ότι η διάσημη ηθοποιός τα λέει αυτά για διαφημιστικούς λόγους έτσι ώστε η ταινία να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Μάλιστα, η ταινία θα περιοριστεί στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας και οι πολέμιοί της υποστηρίζουν ότι έχει πολλές ανακρίβειες. Κι ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση από την οικογένεια του τελευταίου της συντρόφου Dodi Al Fayed που επίσης σκοτώθηκε εκείνο το βράδυ στο μοιραίο δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Μην ξεχνάμε οτι σύμφωνα με τις φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν και τα ουκ ολίγα σενάρι συνομωσίας η Diana είχε δεχτεί την πρόταση γάμου του και περίμενε παιδί από εκείνον. Θα αναφερθεί σε αυτό η ταινία; Αν ναι, προβλέπεται θύελα από αντιδράσεις φυσικά και από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και τα παιδιά της πριγκίπισσας, William και Harry.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved