Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της Νταϊάνα και του Καρόλου
VIP Life

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της Νταϊάνα και του Καρόλου

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ, ο Ντίκι Άρμπιτερ στο βιβλίο του «On Duty With The Queen: My Time As A Buckingham Palace Press Officer» παρουσιάζει την πραγματική ιστορία πίσω από τις ιστορικές φωτογραφίες του Καρόλου και της Νταϊάνα.


Η πριγκίπισσα περνούσε όλο το χρόνο της στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ ο πρίγκιπας συνήθως βρισκόταν στο Χάιγκροβ, στο Γκλούσεστερ.
Όταν ο Κάρολος σε έναν αγώνα κρίκετ έσπασε το χέρι του, η Νταϊάνα ήταν εκεί για να τον συνοδεύσει στην έξοδο από το νοσοκομείο αλλά μόνο μέχρι να σβήσουν τα φλας. Μετά, το ζευγάρι έμενε χωριστά.

«Το 1980, ο 32χρονος τότε Κάρολος είχε επισκεφτεί την Ινδία» γράφει στο βιβλίο ο συγγραφέας. « Τότε ήταν μόνος του και είχε καθίσει σε ένα πέτρινο παγκάκι μπροστά από το Ταζ Μαχάλ, το σύμβολο της αγάπης, και είχε ορκιστεί να επιστρέψει κάποια ημέρα με τη γυναίκα που αγαπούσε. Δώδεκα χρόνια αργότερα, όταν αρχίσαμε να σχεδιάζουμε κοινή περιοδεία για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην Ινδία, πρωταρχικό μας μέλημα, ήταν να βρεθούν οι δύο τους εκεί όπου ο Κάρολος είχε δώσει όρκο. Τα σύννεφα στο γάμο τους ήταν έντονα και είχα αρχίσει να υποψιάζομαι το χειρότερο. Ανησυχούσα ιδιαίτερα για την Νταϊάνα. Ήταν ευάλωτη και βρισκόταν σε μεγάλο συναισθηματικό πόνο. Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστές διαδρομές για να καλύψουν μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η απογοήτευση σε όσους γνώριζαν για την υπόσχεση του Κάρολου ήταν μεγάλη. Tα ΜΜΕ κυκλοφορούσαν με τίτλους: Η Νταϊάνα θα επισκεφτεί μόνη της το Ταζ Μαχάλ. Τότε, ο Κάρολος θα μπορούσε να πάει με την Νταϊάνα στο Ταζ Μαχάλ, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά δεν ήθελε. Προφανώς, αισθάνθηκε ότι θα ήταν υποκρισία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και οι δύο τους ήταν κουρασμένοι από αυτή την παρωδία. Τα ΜΜΕ αντέδρασαν όπως αναμενόταν... Με φωτογραφίες της μόνης στο Ταζ Μαχάλ Νταϊάνα, μόλις τρεις ημέρες πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...» σύμφωνα με την dailymail.

Το ζευγάρι ζούσε χωριστά και βρίσκονταν μόνο όταν έπρεπε να εμφανιστούν κάπου μαζί.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved