Μαρί Σαντάλ-Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
VIP Life

Μαρί Σαντάλ-Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο νύφες του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao. Όπως όλα δείχνουν οι δυο κυρίες έχουν διαφορές τόσο στο χαρακτήρα όσο και στο κοινωνικό background.
Τόσο ως χαρακτήρες όσο και ως... καταγωγή, οι δυο κυρίες είναι διαφορετικές. Η μεν Τατιάνα Μπλάτνικ είναι χαμηλών τόνων και προερχόμενη από μια πιο φτωχή οικογένεια που πριν τον γάμο της έπρεπε να δουλεύει για τα προς το ζην και η δε Μαρί Σαντάλ με καταγωγή από πλούσια οικογένεια στην οποία άρεσε πολύ ο τρόπος ζωής της high society και η κοσμικότητα.
Η κόντρα τους φούντωσε όταν, ως σύζυγοι των δύο αδελφών πλέον- πολύ συχνά έβλεπαν τα διεθνή ΜΜΕ να τις συγκρίνουν, με το αποτέλεσμα να γέρνει πότε υπέρ της μίας και πότε υπέρ της άλλης.
Και οι δύο θεωρούν τους εαυτούς τους πιο καλοντυμένους και πιο κομψούς η μία από την άλλη, ενώ κάθε φορά που πρέπει να βρεθούν σε κάποιο κοινό event γίνεται πραγματική «μάχη» για τα πρωτεία στο ντύσιμο και την κομψότητα, όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της πρώην Βασιλικής οικογένειας.
Βέβαια τόσο τα δύο αδέλφια όσο και οι γονείς τους προσπαθούν να υποτονίσουν την κόντρα αυτή, ενώ διακριτικά αποφεύγουν να βρίσκονται καλεσμένοι στα ίδια σαλόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα δύο ζευγάρια δεν πηγαίνουν ποτέ κοινές διακοπές και βρίσκονται μαζί μόνο στο Πόρτο Χέλι ή τις Σπέτσες, ή όταν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός που συνδέεται με τους γονείς του Παύλου και του Νικόλαου, όπως η πρόσφατη επέτειος του γάμου τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved