Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: «Οι αξίες μας δεν έχουν σχέση με τα χρήματα»
VIP Life

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: «Οι αξίες μας δεν έχουν σχέση με τα χρήματα»

Η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις 17 ετών, κι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο σχεδόν 30 όταν γνωριστήκανε. Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικοί κόσμοι. Πώς καταφέρανε να επικοινωνούν τόσο καλά;

«Το πάθος μας για τα άλογα και την απλή ζωή, που θέλαμε να τη μοιραστούμε με υγιείς ανθρώπους που αγαπούν αυτό το άθλημα, μας βοήθησε να δομήσουμε τη σχέση μας. Η Αθηνά είναι ένα πρόσωπο που αγαπά τα αληθινά πράγματα, τις αυθεντικές σχέσεις. Είναι η γυναίκα που δε δίνει σημασία στα υλικά αγαθά. Οι αξίες μας δεν έχουν σχέση με τα χρήματα. Μας αρέσει να σηκωνόμαστε την αυγή, να μιλάμε με τα άλογα, να πηγαίνουμε για φαγητό σε μικρά εστιατόρια ή στο σινεμά, σε πλήρη ανωνυμία. Οι μόνες κοσμικές καταστάσεις που απολαμβάνουμε είναι όσες σχετίζονται με τους αγώνες. Στο Σεν Τροπέ θα υπάρχει χώρος για όλους τους φίλους μας, τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Τα camps είναι 10 λεπτά μακριά από την παραλία, θα είναι μια ωραία γιορτή για όλους» τόνισε στο Hello.
- Η κόρη σας ζει μαζί σας;
« Η Βιβιέν είναι πάντα μαζί μας. Η Αθηνά της στάθηκε σαν μητέρα γιατί μετά τον χωρισμό μου από την Σιμπέλ το παιδί ανατέθηκε σε εμάς. Ακόμα και ο Φερνάντο, ο γιος της πρώην συντρόφου μου αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved