Ο… νέος «άρχοντας» των διαμαντιών!
VIP Life

Ο… νέος «άρχοντας» των διαμαντιών!

O γιος της Ζέτας Βομβογιάννη και του Φρανσουά Γκραφ ετοιμάζεται να συνεχίσει την παράδοση της οικογένειας και να κατακτήσει τον χώρο των διαμαντιών.

Ο Λόρενς Γκραφ Τζούνιορ είναι γιος της διάσημης Ελληνίδας κοσμοπολίτισσας Ζέτας Βομβογιάννη από τον γάμο της με τον «γκουρού» των κοσμημάτων, Φρανσουά Γκραφ. Ο γόνος της γνωστής οικογενείας, έχοντας μυηθεί από παιδί στην τέχνη των διαμαντιών, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.
Το όνειρό του πλέον έγινε πραγματικότητα, αφού τώρα είναι και με σφραγίδα γεμολόγος, τουτέστιν ειδικός στους πολύτιμους λίθους. Πρόσφατα πήρε το πτυχίο του από το Gemological Institute of America, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1931 και έχει τεράστια ιστορία στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα των πολύτιμων λίθων και της τέχνης τους. Σκοπός του είναι να μάθει στους φοιτητές του τις μεθόδους εκτίμησης κοσμημάτων, για να διαπρέπουν ως επιχειρηματίες. Μάλιστα, το 1953 το GIA ανάπτυξε το δικό του σύστημα εκτίμησης διαμαντιών (καθαρότητα, χρώμα, βάρος). Σήμερα, τα κεντρικά του βρίσκονται στο Κάρλσμπαντ της Καλιφόρνια, αλλά δραστηριοποιείται σε 13 χώρες, με έντεκα «φυτώρια», εννέα εργαστήρια και τέσσερα κέντρα ερευνών παγκοσμίως.
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved