«Νεφέλες»: Μια εκπληκτική παράσταση, από την Επίδαυρο... στην Αθήνα (photos)
Exodos

«Νεφέλες»: Μια εκπληκτική παράσταση, από την Επίδαυρο... στην Αθήνα (photos)

Μετά τις παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που παρακολούθησαν περισσότεροι από 15000 θεατές, η κωμωδία «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και μετάφραση Γιάννη Αστερή, ολοκλήρωσαν τη περιοδεία τους στα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας.

Οι «Νεφέλες» του Αριστοφάνη παρουσιάστηκαν στα Βριλήσσια και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκάκη (4/9) και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Ο Δημήτρης Καραντζάς καταπιάνεται για πρώτη φορά με το αριστοφανικό έργο και με τη σύμπραξη πολύ σημαντικών ηθοποιών (Γιώργος Γάλλος, Νίκος Καραθάνος, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θεοδώρα Τζήμου, Αινείας Τσαμάτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Πάνος Παπαδόπουλος, Γιάννης Κλίνης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Έμιλυ Κολιανδρή, Ελίνα Ρίζου) χρίζει πρωταγωνίστριες της παράστασης τις ίδιες τις Νεφέλες, που έρχονται να κηρύξουν την αμφισβήτηση της παντοδυναμίας της λογικής και την επιστροφή σε μια χαμένη πνευματικότητα, σ’ ένα αέναο και επικίνδυνο παιχνίδι μεταμορφώσεων.
Οι «Νεφέλες» του Αριστοφάνη παρουσιάστηκαν στα Μεγάλα Διονύσια το 423 π.Χ.
Το gossip-tv.gr βρέθηκε στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη και στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφικό υλικό από την παράσταση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved